Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl barıştınız anlat bakayım :KK70:

Ben ona nazik davraniyodum haftalardir ama o hala ilgisizdi umursamazdi en son patladim saydim doktum o zaman dikkate aldi ve bana hak verdi demek ki bu dilden anliyormus o ona da soyledim nazik davraniyorum anlamiyosun bagirip cagirinca dikkate aliyosun dedim bana bunu simdi fark ettirdin haklisin neden senle paylasmiyorum ki dedi sonra ask bocekligi yapmaya basladi dogru mu yaptim bilmiyorum ki..

Donuste gorusuruz muhtemelen..

Bu arada kafaya taktim nasil uyucam bilmiyorum : D :KK70:

Ben ona nazik davraniyodum haftalardir ama o hala ilgisizdi umursamazdi en son patladim saydim doktum o zaman dikkate aldi ve bana hak verdi demek ki bu dilden anliyormus o ona da soyledim nazik davraniyorum anlamiyosun bagirip cagirinca dikkate aliyosun dedim bana bunu simdi fark ettirdin haklisin neden senle paylasmiyorum ki dedi sonra ask bocekligi yapmaya basladi dogru mu yaptim bilmiyorum ki..

Hayırlısı olsun :KK23:

O bendede var bende bugün facede siyasi şeyler hep paylaşıyoda aşkla ilgili şeyler paylaşmıyor senin varın yokun siyaset takım dedim yaygarayı kopardım :confused: çocukta böyle oldu

Hayırlısı olsun :KK23:

O bendede var bende bugün facede siyasi şeyler hep paylaşıyoda aşkla ilgili şeyler paylaşmıyor senin varın yokun siyaset takım dedim yaygarayı kopardım :confused: çocukta böyle oldu

Ondan mi uyuyamiyosun yoksa sen de : D ben dayanamicam msj atip sorucam ya : D

Iliskiden dolayi mi mutsuzmus? :eek:

Attim bile aninda icim rahatladi yilisik yazdim bi de once gunaydin dedim cevap atar o sabah -.-

Benim kaprislerimden dolayıymış.
Ama hep değilmiş mutlu huzurlu olduğu zamanlarıda varmış..
Babam yüzünden psikoloji gitti benim yine sıkıntı çıkarttı adam..

Yük kalktı demiii kiloda verdin yağlarda eridiii :KK8::KK8:

Benim kaprislerimden dolayıymış.
Ama hep değilmiş mutlu huzurlu olduğu zamanlarıda varmış..
Babam yüzünden psikoloji gitti benim yine sıkıntı çıkarttı adam..

Yük kalktı demiii kiloda verdin yağlarda eridiii :KK8::KK8:

O zaman sen de kapris degil de biraz mesela tatli tatli yap yapacagini ben oyle gizliyorum bi kez arastirma konusu yapicam diye laf almaya calistim agzindan anladi :KK70: kknin tez yazarlari gibi oldum :KK70:

sorma hafif hissediyorum :KK53:

Edit: baban ne yapti

O zaman sen de kapris degil de biraz mesela tatli tatli yap yapacagini ben oyle gizliyorum bi kez arastirma konusu yapicam diye laf almaya calistim agzindan anladi :KK70: kknin tez yazarlari gibi oldum :KK70:

sorma hafif hissediyorum :KK53:

Edit: baban ne yapti

Onuda yapıyorum bizimki anlamıyor veya anlıyorda ona göre cevap verior bu seferde ben anlamıyorum :KK35:

Bilmez miyim :KK53:

-Şiddet
-Küfür
-Evlatlıktan red
-Bela okuma
- Beni eksiltip şu kadar çocuğum var demeler
-Benim CatlakB'ye babalığım kalmadı demeler.
-Gebersende gebermesende bu odada sigara içicem demeler (astımım var)
- Beni sevmiyosun zaten dedim sevmiyosam bana baba deme dedi..
- Bende telefonda babam diye yazan kelimedeki iyelik ekini kaldırdım öyle daha anlamlı oluyo :KK66:
-Dahasıda varda neyse..
-Hee bide biz yalan söylüyomuşuz benim haberim yok ne zaman söylediysek :110:

+Benimde hakkım helal değil.
+İlerde ne ben ona nede o bana muhtaç olmasın
+Sevmiyorumda gram sevgim yok artık
+Beni kaç gün saatlerce ağlattı oda en az benim kadar ağlasın..
+ En değer verdiği kişi annesiymiş öyle demişti annesi canını öyle bi acıtsın ki en az benimki kadar acısın..
+ Bana yaşattıklarını bu dünyada çeksin öbür dünyaya kalmadan..

:KK42::KK42::KK42:

KIS BARIŞMIŞIN sevindim.....:KK50:

CatlakB CatlakB alintilayamiyorum bebegim ya hata veriyor ancak sunu soyleyebilirim bunun bi degisik versiyonu benim babam. Ne yapacaksin biliyor musun meslegini eline alana kadar cekeceksin sonra sen sag ben selamet diyeceksin ben oyle yaptim ben buyudukce aramiz duzeldi zaten

_AgLaTaN KaFe_ _AgLaTaN KaFe_ sagol bebisim sen nasilsin

Mutella Mutella hosgeldiniz o zaman ekmegini ben yiyorum galiba bunun bb bdvde reklamini yapinca topicin :KK53:

CatlakB CatlakB alintilayamiyorum bebegim ya hata veriyor ancak sunu soyleyebilirim bunun bi degisik versiyonu benim babam. Ne yapacaksin biliyor musun meslegini eline alana kadar cekeceksin sonra sen sag ben selamet diyeceksin ben oyle yaptim ben buyudukce aramiz duzeldi zaten

_AgLaTaN KaFe_ _AgLaTaN KaFe_ sagol bebisim sen nasilsin

Mutella Mutella hosgeldiniz o zaman ekmegini ben yiyorum galiba bunun bb bdvde reklamini yapinca topicin :KK53:
Evet ya ne reklam oldu ama :KK8:
Naber? Tanışalım, ben muti 22 yaşındayım, asker bekliyorum, sosyoloji mezunuyum, Haziran'da mezun oldum. Asker beklerken kpss'ye hazırlanmak imkansız oluyor. haliyle kötüydü. 74 puan aldım, bir umut atama bekliyorum :KK53:

Anam hic uyumaya gelmiyonuz hee kaynatmissiniz da kaynatmissiniz.bdvciler sizi nolcak kiz bizim bu dertlerimiiz.
Bi de kocami cok ozluyorum:KK61:

Evet ya ne reklam oldu ama :KK8:
Naber? Tanışalım, ben muti 22 yaşındayım, asker bekliyorum, sosyoloji mezunuyum, Haziran'da mezun oldum. Asker beklerken kpss'ye hazırlanmak imkansız oluyor. haliyle kötüydü. 74 puan aldım, bir umut atama bekliyorum :KK53:

Eh iste senden naber

Ben de 23 yasindayim psikoloji mezunuyum

safak kac? : )

Anam hic uyumaya gelmiyonuz hee kaynatmissiniz da kaynatmissiniz.bdvciler sizi nolcak kiz bizim bu dertlerimiiz.
Bi de kocami cok ozluyorum:KK61:

Senin kocan nerde kiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X