Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nasıl bundan kurtulucam..
Belki benimki unuttu ama ben unutmadım o kızı dışarda görsem aha bu o derim yani..
Ev adresine kadarda biliyorum üsteelik..
Valla yasin kaç bilmiyorum ama cidden kendine edersin bosver seninle mutlu mu seviyor mu seni tamamdir :) birak mutlulugun keyfini cikart bazen benim de aklima geliyor hemen sonra güzel seyler düsunuyorum hatta telefonumun notlar kismina not aldim mutsuz olup sacma düşüncelere takilinca güzel bir gününü hatirla ve mutlu ol diye :)

Yanlislikla senin mesajin altina alinti yapmadan cevap yazmisim :)) bu arada sana da iyi geceler ben daha cikacam :) sm de öpüldün

Neyse ben yazayim belki bilen cikar

Bugun bilmedigim bi numara whatsappten yazdi baktim esim yeni hat aldim dedi numara 41li ama tcell bu diyo denedim hakkaten turkcell ya oyle turkcell hatti satiyolar mi yeni baristik zaten iskillendim :/

Bugun bilmedigim bi numara whatsappten yazdi baktim esim yeni hat aldim dedi numara 41li ama tcell bu diyo denedim hakkaten turkcell ya oyle turkcell hatti satiyolar mi yeni baristik zaten iskillendim :/
bildigim kadariyla öyle bir sey yok hat önceden vardir tasinis olabilir ama direk 541 turcell numarasi alamaz

Hat taşınmıştır belki

Kendi kendine o kiza bi daha bakmamaya söz verirsen bence yapabilirsin :) ben inaniyorumm cikiyorum artik ben de yatip uyuyum :)

Sözde tutamam ama

Anlatirim seker once bi sorunu cozeyim

Tamam :)

Hat taşınmıştır belki

Sözde tutamam ama

Tamam :)

Canim tasinmistir da bu hat kimin uzerine o zaman? Direkt boyle satilmadigina gore vodafonemus eskiden dimi.

Ya bu annesinin mi acaba onu da silmistim ayrilinca ona benziyo ama cok mantiksiz niye annesinin hattini alip tcelle tasisin tcell almak varken

Gece gece asabim bozuldu dislerimi skiyorum. Sorsam simdi barisir barismaz sorguluyo musun dicek

Canim tasinmistir da bu hat kimin uzerine o zaman? Direkt boyle satilmadigina gore vodafonemus eskiden dimi.

Ya bu annesinin mi acaba onu da silmistim ayrilinca ona benziyo ama cok mantiksiz niye annesinin hattini alip tcelle tasisin tcell almak varken

Gece gece asabim bozuldu dislerimi skiyorum. Sorsam simdi barisir barismaz sorguluyo musun dicek

Sorgularım tabii de..
BArışınca herşey unutulmuyor ?
Bu adam seni camdan atmaya çalışmamış mıydı ?
Şüphelenmektede haklısın..
Annesi hemen aranızıda bozmaya çalışmıştı dimi ?

geldim o zamannn :KK70:

Hoşgeldinnn :KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X