Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bemce kesinlikle yapacak hem dedigin gibi dogum günü bahane barışmak şahane diyip bir seyler yapmali :)
Bende bişey soruciimmm
Ben gayet 12de uyuma plani yapiyordum saat 3 olmus ben de yatiyorum kizlar hadi iyi geceler :)
haydi sor sorr
ben de kaçıyorum,öpüldünüz.
Çayda kahvaltıda yenir
Ya ben sevdiceğimin eski sevdiceğini çok takıyorum kafama
kelin ilacı olsa başına sürer bende öyleyim
Ayyy vallaa ben de öyleyim :)) sonra diyorum ki bitmis gitmis sevmese benimle neden vakit gecirsin ben iyi degilim diye 1saat görmek icin baska ilden gelsin diyorum ama insan yediremiyor iste. Şöyle dusun seninde sevgililerin du yanlis yapa yapa dogruyu buldun :)
Ben bunlara cevap vereyim bana sormadin da 2yil olacak çok sevme degilde yaz aski iste baya da kücükmüs yani lise sonda falanmis bi ayrilip bi barisiyorlarmis falan en sonunda da bitmis simdi gerci nefret ediyor kiz biraz kullanmaya calismis gibi niye takiyorum cok seviyorum ya onunla gülüp eglenmesini falan yediremiyodum ama atlattim gibiHadi ya
Sizin ne kadarlık ilişkiniz ?
Onlar ne kadar çıkmış?
Çok mu sevmiş bizim enişte bey ?
Sen neden takıyorrsun kafana ?
Bunlar bi çelişki midir bu 4 ünün cevabını istiyirimmmm
Hadi ya
Sizin ne kadarlık ilişkiniz ?
Onlar ne kadar çıkmış?
Çok mu sevmiş bizim enişte bey ?
Sen neden takıyorrsun kafana ?
Bunlar bi çelişki midir bu 4 ünün cevabını istiyirimmmm
Aynen onunda fazlaca olmus ama bu anlattigim kizi unutmak icin cikmis hep ama olmayinca 1aya falan ayriliyormus ee sonucta beni de sevmese öyle yapardi :) hem de kiz evliymis haa ayy köyü bi durum ama sen de öyle düsün 1.5sene dile kolay yani sevmese icinde bir sey kalsa o kadar yapamazdiçatlakkk
1.5 sene bizim ilişkimiz onlarda 1 sene çıkmışlar
evet çok sevmiş.. birden fazla sevgilisi olmuş ama ben birini sadece takıyorum kfama çünkü en çok onu sevdigini hissediyorum
ve neden ayrılmışlar biliyomusun ? al sana şok bdvlik konu bi gün açıcam hatta bu konuyu sevgili evliymiş
1 sene boyunca evli bi kadınla beraber olmuş tabiki sevgilimin haberi yokmuş
Aynen onunda fazlaca olmus ama bu anlattigim kizi unutmak icin cikmis hep ama olmayinca 1aya falan ayriliyormus ee sonucta beni de sevmese öyle yapardi hem de evli haa
Ben bunlara cevap vereyim bana sormadin da 2yil olacak çok sevme degilde yaz aski iste baya da kücükmüs yani lise sonda falanmis bi ayrilip bi barisiyorlarmis falan en sonunda da bitmis simdi gerci nefret ediyor kiz biraz kullanmaya calismis gibi niye takiyorum cok seviyorum ya onunla gülüp eglenmesini falan yediremiyodum ama atlattim gibi
çatlakkk
1.5 sene bizim ilişkimiz onlarda 1 sene çıkmışlar
evet çok sevmiş.. birden fazla sevgilisi olmuş ama ben birini sadece takıyorum kfama çünkü en çok onu sevdigini hissediyorum
ve neden ayrılmışlar biliyomusun ? al sana şok bdvlik konu bi gün açıcam hatta bu konuyu sevgili evliymiş
1 sene boyunca evli bi kadınla beraber olmuş tabiki sevgilimin haberi yokmuş
Yarama tuz bastim bakkk bana da yardim o zaman