Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kelin ilacı olsa başına sürer bende öyleyim :KK53:

Hadi ya :KK57:
Sizin ne kadarlık ilişkiniz ?
Onlar ne kadar çıkmış?
Çok mu sevmiş bizim enişte bey ?
Sen neden takıyorrsun kafana ?
Bunlar bi çelişki midir bu 4 ünün cevabını istiyirimmmm :KK53:

Ayyy vallaa ben de öyleyim :)) sonra diyorum ki bitmis gitmis sevmese benimle neden vakit gecirsin ben iyi degilim diye 1saat görmek icin baska ilden gelsin diyorum ama insan yediremiyor iste. Şöyle dusun seninde sevgililerin du yanlis yapa yapa dogruyu buldun :)

Ayyy vallaa ben de öyleyim :)) sonra diyorum ki bitmis gitmis sevmese benimle neden vakit gecirsin ben iyi degilim diye 1saat görmek icin baska ilden gelsin diyorum ama insan yediremiyor iste. Şöyle dusun seninde sevgililerin du yanlis yapa yapa dogruyu buldun :)

Öyle ama off yaa :cry:

Onlar ne kadar çıkmış?
Ben bunlara cevap vereyim bana sormadin da 2yil olacak çok sevme degilde yaz aski iste baya da kücükmüs yani lise sonda falanmis bi ayrilip bi barisiyorlarmis falan en sonunda da bitmis simdi gerci nefret ediyor kiz biraz kullanmaya calismis gibi niye takiyorum cok seviyorum ya onunla gülüp eglenmesini falan yediremiyodum ama atlattim gibi

Onlar ne kadar çıkmış?

çatlakkk :KK53:
1.5 sene bizim ilişkimiz onlarda 1 sene çıkmışlar
evet çok sevmiş.. birden fazla sevgilisi olmuş ama ben birini sadece takıyorum kfama çünkü en çok onu sevdigini hissediyorum
ve neden ayrılmışlar biliyomusun ? al sana şok bdvlik konu bi gün açıcam hatta bu konuyu sevgili evliymiş
1 sene boyunca evli bi kadınla beraber olmuş tabiki sevgilimin haberi yokmuş

evet çok sevmiş.. birden fazla sevgilisi olmuş ama ben birini sadece takıyorum kfama çünkü en çok onu sevdigini hissediyorum
ve neden ayrılmışlar biliyomusun ? al sana şok bdvlik konu bi gün açıcam hatta bu konuyu sevgili evliymiş
Aynen onunda fazlaca olmus ama bu anlattigim kizi unutmak icin cikmis hep ama olmayinca 1aya falan ayriliyormus ee sonucta beni de sevmese öyle yapardi :) hem de kiz evliymis haa ayy köyü bi durum ama sen de öyle düsün 1.5sene dile kolay yani sevmese icinde bir sey kalsa o kadar yapamazdi

Aynen onunda fazlaca olmus ama bu anlattigim kizi unutmak icin cikmis hep ama olmayinca 1aya falan ayriliyormus ee sonucta beni de sevmese öyle yapardi hem de evli haa :KK43:

sen gerçekten unutturmuşsun demekki :KK50:
evet evli şaka gibi ya sonra o kadının kocasını bulmuş söylemiş sevgilim herşeyi

Ben bunlara cevap vereyim bana sormadin da 2yil olacak çok sevme degilde yaz aski iste baya da kücükmüs yani lise sonda falanmis bi ayrilip bi barisiyorlarmis falan en sonunda da bitmis simdi gerci nefret ediyor kiz biraz kullanmaya calismis gibi niye takiyorum cok seviyorum ya onunla gülüp eglenmesini falan yediremiyodum ama atlattim gibi

Ben gülüp eğlenmesini takmıyorum biz ondan daha çok eğlendik.
Onlarında lise zamanıymış..
Benimki lise son kız lise 1deymiş o zamanlar..
4,5 ay çıkmışlar zaten sık sık ayrılırlarmış..

Ovvvv...
Bizimkide ayrıldıktan 7 ay sonra benimle başladı bizimde 2,5yıl oldu..
Ama o kıza her gün bakıyorum..
Bana göre sempatik hoş kız ama çevrem sen iyisin diyor ama tabii öyle demelerinde beni tanıyo oluşları etken diye düşünüyorum..
Kii kız bizimkiyle çıkarken aşırı tatlıymış

Yarama tuz bastim bakkk :KK43: :KK43: bana da yardim o zaman

Nolduuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X