Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gülüp eğlenmesini takmıyorum biz ondan daha çok eğlendik.
Onlarında lise zamanıymış..
Benimki lise son kız lise 1deymiş o zamanlar..
4,5 ay çıkmışlar zaten sık sık ayrılırlarmış..

Ovvvv...
Bizimkide ayrıldıktan 7 ay sonra benimle başladı bizimde 2,5yıl oldu..
Ama o kıza her gün bakıyorum..
Bana göre sempatik hoş kız ama çevrem sen iyisin diyor ama tabii öyle demelerinde beni tanıyo oluşları etken diye düşünüyorum..
Kii kız bizimkiyle çıkarken aşırı tatlıymış

Nolduuu
İste eskiyi takma meselesinde iste

Ovvvv...
Bana göre sempatik hoş kız ama çevrem sen iyisin diyor ama tabii öyle demelerinde beni tanıyo oluşları etken diye düşünüyorum..

Nolduuu

hiç sorma bende hergün bakarımm
ama sizin 2.5 yıl olmuş şimdiye çoktan aşmış olman lazımdıııı

Kizlar bak su da bir gercek hic kimse kafasinda biri varken uzn iliski yasayamaz biz takinlar takintiliyiz bitmis gitmis sürekli konu acipta essegin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yok :) o yüzden sevgililerimizin kiymetini bilelim

hiç sorma bende hergün bakarımm
ama sizin 2.5 yıl olmuş şimdiye çoktan aşmış olman lazımdıııı

Aşamadım işte ya..
Geçen yıl 2013te mayıs ayında kızın ask.fmine bakmış benimkisi..
Ordada ben onu sevmedim demiş kız :KK57:
Ee o sevmedide benimki sevmiş 5 ay acı çekmiş kızdan dolayı

Kizz bak hergün kizi takip edip durma bi süre sonra valla şizofreniye baglarsin ve artik düsüncelerle bile kendini kontrol edemezsin ve sonuc sevgilinle sürekli tartisirsin yapma bence öyle

Ovvvv...

Nolduuu

eesi ayrılmışlar iştee kadın hergün başkasıyla yatıp kalkan biriymiş zaten. evli olmasına ragmen
sevgilim haricinde başa sevgilileri de varmış yanii

Amaniinnnn

Kizlar bak su da bir gercek hic kimse kafasinda biri varken uzn iliski yasayamaz biz takinlar takintiliyiz bitmis gitmis sürekli konu acipta essegin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yok :) o yüzden sevgililerimizin kiymetini bilelim

Dediğini uyguluyo musun sen :KK70: :KK70:

niye kızın ask.fmne bakıyoki :KK11:

Bi arkadaşı demiş kız şöyle bi soruyu yanıtladı diye bizimkide gaflete düşmüş müş mü te bakmış mış mış..:KK11:

Kizz bak hergün kizi takip edip durma bi süre sonra valla şizofreniye baglarsin ve artik düsüncelerle bile kendini kontrol edemezsin ve sonuc sevgilinle sürekli tartisirsin yapma bence öyle

2 Yıldır hergün bakıyorumdur hergünde aklımdadır o kız..

Bi arkadaşı demiş kız şöyle bi soruyu yanıtladı diye bizimkide gaflete düşmüş müş mü te bakmış mış mış..:KK11:

2 Yıldır hergün bakıyorumdur hergünde aklımdadır o kız..

n,ye hala merak ediyomuşşşş arkadşı da tam bir eşşekmiişşş

Amaniinnnn

Dediğini uyguluyo musun sen :KK70: :KK70:
Evettt ve uygulamaya gectigimden beri daha bi mutluyum konu acilacak gibi olunca da bu konu hakkinda konusmuyoruz diyoruz ve konu kapaniyor :? Valla ben de ö ceden bakiyodum kiza ama kendimi yipratmaktan baska bir ise yaramiyordu simdi daha iyi hersey hem şizofreniye bağlayip mutsuz olmuyorum :)

Evettt ve uygulamaya gectigimden beri daha bi mutluyum konu acilacak gibi olunca da bu konu hakkinda konusmuyoruz diyoruz ve konu kapaniyor :? Valla ben de ö ceden bakiyodum kiza ama kendimi yipratmaktan baska bir ise yaramiyordu simdi daha iyi hersey hem şizofreniye bağlayip mutsuz olmuyorum :)

Ben nasıl bundan kurtulucam..
Belki benimki unuttu ama ben unutmadım o kızı dışarda görsem aha bu o derim yani..
Ev adresine kadarda biliyorum üsteelik..

kızı bu kadar taktıgıı ona belli etme ama

Az çok anlıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X