- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
sen gerçekten unutturmuşsun demekki
evet evli şaka gibi ya sonra o kadının kocasını bulmuş söylemiş sevgilim herşeyi
eeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gerçekten unutturmuşsun demekki
evet evli şaka gibi ya sonra o kadının kocasını bulmuş söylemiş sevgilim herşeyi
İste eskiyi takma meselesinde isteBen gülüp eğlenmesini takmıyorum biz ondan daha çok eğlendik.
Onlarında lise zamanıymış..
Benimki lise son kız lise 1deymiş o zamanlar..
4,5 ay çıkmışlar zaten sık sık ayrılırlarmış..
Ovvvv...
Bizimkide ayrıldıktan 7 ay sonra benimle başladı bizimde 2,5yıl oldu..
Ama o kıza her gün bakıyorum..
Bana göre sempatik hoş kız ama çevrem sen iyisin diyor ama tabii öyle demelerinde beni tanıyo oluşları etken diye düşünüyorum..
Kii kız bizimkiyle çıkarken aşırı tatlıymış
Nolduuu
Ben gülüp eğlenmesini takmıyorum biz ondan daha çok eğlendik.
Ovvvv...
Bana göre sempatik hoş kız ama çevrem sen iyisin diyor ama tabii öyle demelerinde beni tanıyo oluşları etken diye düşünüyorum..
Nolduuu
İste eskiyi takma meselesinde iste
hiç sorma bende hergün bakarımm
ama sizin 2.5 yıl olmuş şimdiye çoktan aşmış olman lazımdıııı
Aşamadım işte ya..
Geçen yıl 2013te mayıs ayında kızın ask.fmine bakmış benimkisi..
Ordada ben onu sevmedim demiş kız
Ee o sevmedide benimki sevmiş 5 ay acı çekmiş kızdan dolayı
Ben gülüp eğlenmesini takmıyorum biz ondan daha çok eğlendik.
Ovvvv...
Nolduuu
eesi ayrılmışlar iştee kadın hergün başkasıyla yatıp kalkan biriymiş zaten. evli olmasına ragmen
sevgilim haricinde başa sevgilileri de varmış yanii
Kizlar bak su da bir gercek hic kimse kafasinda biri varken uzn iliski yasayamaz biz takinlar takintiliyiz bitmis gitmis sürekli konu acipta essegin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yok :) o yüzden sevgililerimizin kiymetini bilelim
niye kızın ask.fmne bakıyoki
Kizz bak hergün kizi takip edip durma bi süre sonra valla şizofreniye baglarsin ve artik düsüncelerle bile kendini kontrol edemezsin ve sonuc sevgilinle sürekli tartisirsin yapma bence öyle
Bi arkadaşı demiş kız şöyle bi soruyu yanıtladı diye bizimkide gaflete düşmüş müş mü te bakmış mış mış..
2 Yıldır hergün bakıyorumdur hergünde aklımdadır o kız..
n,ye hala merak ediyomuşşşş arkadşı da tam bir eşşekmiişşş
Evettt ve uygulamaya gectigimden beri daha bi mutluyum konu acilacak gibi olunca da bu konu hakkinda konusmuyoruz diyoruz ve konu kapaniyor :? Valla ben de ö ceden bakiyodum kiza ama kendimi yipratmaktan baska bir ise yaramiyordu simdi daha iyi hersey hem şizofreniye bağlayip mutsuz olmuyorum :)Amaniinnnn
Dediğini uyguluyo musun sen
O öyle söyleyince bizim öküzde merak etmiş..
Dötleri patlasın emi
Ahhh o meraklarrn,ye hala merak ediyomuşşşş arkadşı da tam bir eşşekmiişşş
Evettt ve uygulamaya gectigimden beri daha bi mutluyum konu acilacak gibi olunca da bu konu hakkinda konusmuyoruz diyoruz ve konu kapaniyor :? Valla ben de ö ceden bakiyodum kiza ama kendimi yipratmaktan baska bir ise yaramiyordu simdi daha iyi hersey hem şizofreniye bağlayip mutsuz olmuyorum :)
kızı bu kadar taktıgıı ona belli etme ama
Ahhh o meraklarr
kızlarr benim kaçma vaktim geldi yarın devam edelim öpüldünüz