- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
çayı 2 şekerli içen sen misin?Ayyy ben sevgilime yaptirayim dedim 15kurabiyeye 50lira istesi kargo falan dahil degil haaa :)) yok dedim saolunn :))) ben de istiyimmm ben deee :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çayı 2 şekerli içen sen misin?Ayyy ben sevgilime yaptirayim dedim 15kurabiyeye 50lira istesi kargo falan dahil degil haaa :)) yok dedim saolunn :))) ben de istiyimmm ben deee :)))
kızlar herkes burdayken size bi sorum var..
sevgilime dogum gününde 200 liraya yakın masraf yaptım o hiç bi şekilde masraf yapmamı istemedi öğrenciyim malum o aralarda çok sıkışıktım yine de içimden ne geliyosa yaptım kendimi zora sokarak..
1 ay sonrada benim doğum günüm ve şuan ayrı gibiyiz ama bizim ilişki hep öyle bi küs bi barış.. doğum günümde küs olursak ve bişi yapmazsa bunu affedim mi sizce ?
barış,yapsın,tekrar küs.kızlar herkes burdayken size bi sorum var..
sevgilime dogum gününde 200 liraya yakın masraf yaptım o hiç bi şekilde masraf yapmamı istemedi öğrenciyim malum o aralarda çok sıkışıktım yine de içimden ne geliyosa yaptım kendimi zora sokarak..
1 ay sonrada benim doğum günüm ve şuan ayrı gibiyiz ama bizim ilişki hep öyle bi küs bi barış.. doğum günümde küs olursak ve bişi yapmazsa bunu affedim mi sizce ?
Eheheheh utandımBayildimmmm :)) bana yakinmisin daaa
barış,yapsın,tekrar küs.
Küslüğün üstüne tuz biber olurkızlar herkes burdayken size bi sorum var..
Ayrı olursak sıkıntı yok ama beraber olursanız kötü
Bu arada ben seni takibe aldim haberin olsun :)Eheheheh utandım
hödük değilse doğum gününde özür diler.
öenmli olan ayrıyken de yapabilmesi değil mi ama
Küslüğün üstüne tuz biber olur
ayrı olcaz gibi ama yine de yapmazsa bişi bittigi an olur
Ben de geri takip ettim kabul et beniBu arada ben seni takibe aldim haberin olsun :)
hödük değilse doğum gününde özür diler.
Ekmektee sıcak olsun :))) evet evettt :)çayı 2 şekerli içen sen misin?
Bence de aranızı düzeltmek için bi bahane iştebende öyle düşünüyorum tam bitirrim bu sefer
asıl dogum günü bahanesiyle aramızı düzeltmesi lazm
yolarız.hödüğün alasııııııııı o yüzden tereddütteyim yapmıcak gibi me geliyor
bende 1 ay sonra bdvde patlarım bi konu yapmazsa