- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Yuh
Ciddi misin sen ya?
Deliririm ben de olsam vallahi
Ciddiyim. El islerini alıp geliyorlar zaten. Bide dizileri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh
Ciddi misin sen ya?
Deliririm ben de olsam vallahi
Saat 9 oldu mu esnemeye başla..Ciddiyim. El islerini alıp geliyorlar zaten. Bide dizileri var
Fayda etmiyor yat uyu diyorlarSaat 9 oldu mu esnemeye başla..
ehh daha iyi..BB nasıl oldun gelişme var mı
ehh daha iyi..
daha barışmadım ama az az konuşuyorum.
daha barışmadım ama az az konuşuyorum.
Senin allah iyiligini versin emi.kadin zaten senden cikmayacak agziyla soyluyo ne cagirirsinda basini agritirsin.yemesin zikkimHala burdalar
Yok kiz ben okulu bitirdigim gibi hoop evlendim.asik oldugun adamlaysa hele evlilik cok guzel sey.ben suan bosanma asamasindayim ama olsunahsghahagagahagaramızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..
kızım beni alıntılasana ya yeni gördüm..yaptı bişiyler ama hemen affetmem ben.gönlünü alamadı mı hala
boşanma ya neden ki?Yok kiz ben okulu bitirdigim gibi hoop evlendim.asik oldugun adamlaysa hele evlilik cok guzel sey.ben suan bosanma asamasindayim ama olsunahsghahagagahag
Yok kiz ben okulu bitirdigim gibi hoop evlendim.asik oldugun adamlaysa hele evlilik cok guzel sey.ben suan bosanma asamasindayim ama olsunahsghahagagahag
Ya cok seviyorum oda beni cok seviyo cocugumuzuda cok seviyoruz cok mutlu bi bebek ama oyle boktan bi durum varki.sevdigim adami taniyamiyorum.konu actim gecen krize neden oldu mune kapadi:))))gonul ister normale donsun biz yine mutlu mesut ask bocukleri olalim ama pek umut yookboşanma ya neden ki?
hatun hızlı yaşıyor..
kızım beni alıntılasana ya yeni gördüm..yaptı bişiyler ama hemen affetmem ben.
ayy bebiş de varmış,orta yolu bulun ya..Ya cok seviyorum oda beni cok seviyo cocugumuzuda cok seviyoruz cok mutlu bi bebek ama oyle boktan bi durum varki.sevdigim adami taniyamiyorum.konu actim gecen krize neden oldu mune kapadi:))))gonul ister normale donsun biz yine mutlu mesut ask bocukleri olalim ama pek umut yook
ayıpsın,ama trip yapmayı haketmedi mi ha,soruyorum sana...BDVlik hareketler yaptı bana..trip atmak bizim işimiz