Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen aynen. Ya bi yemek yapıyorum kV ninde beğendiği bi yemek mesela çağırıyorum onuda çok yakın oturuyor. Bi geliyor peşinde 3-4 arkadaşı coluk çocuk. Kiskandigimdan değilde hazırlıksız yakalaniyorum hemde hepsi orta yaşlı konuşacak bişey yok patliyorum ya

Haklısın canım, emrivaki yapan insanı ben de sevmem.
Belki anca 3 kişiye yetecek kadar yaptın, mahçup olursun filan, çok rahatsız olurum ben de olsam.
Bir de ne güzel iyi niyetinle sevdiği yemeği yapıp çağırmışsın. Böyle yapınca insanın çağırası da gelmez.

Haklısın canım, emrivaki yapan insanı ben de sevmem.
Belki anca 3 kişiye yetecek kadar yaptın, mahçup olursun filan, çok rahatsız olurum ben de olsam.
Bir de ne güzel iyi niyetinle sevdiği yemeği yapıp çağırmışsın. Böyle yapınca insanın çağırası da gelmez.

Cildiricigim

Habersiz gelip, bir de üstüne neye dayanarak kötü bakış atıyomuş
Ekmek bitti ous uyuyor. Birazdan kalkar yemek isticek. Bende dedimki misafirleri birakmiyayim çocuğu alttaki bakkala gonderelimde ekmek alsın. Çocuk dediğimde 12 yaşlarında. Ters bi bakış attı kadın göndertmedi cocugu

ilerde kv ye soğuk olayım da delirtmesin beni,sinirlerime hakim olamam ben..:KK53:

Ben benim müstakbel kv ile buraya geldiğinde tanıştım kız, çok tatlı. Skype'ta filan da el sallıyoruz birbirimize.
Aynı dili konuşmadığımız için mis gibi anlaşıyoruz şuanda :KK70:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X