- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 640
Bu sene evlen diyen, neden evlenmediğimi soran olursa "Gavura varcam ben" demeyi planlıyorumbiz evde kaldık helgaaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sene evlen diyen, neden evlenmediğimi soran olursa "Gavura varcam ben" demeyi planlıyorumbiz evde kaldık helgaaa..
Aynen aynen. Ya bi yemek yapıyorum kV ninde beğendiği bi yemek mesela çağırıyorum onuda çok yakın oturuyor. Bi geliyor peşinde 3-4 arkadaşı coluk çocuk. Kiskandigimdan değilde hazırlıksız yakalaniyorum hemde hepsi orta yaşlı konuşacak bişey yok patliyorum ya
Bi taneside kötü bir bakış attı bana
yapma yüreklerine inecek..Bu sene evlen diyen, neden evlenmediğimi soran olursa "Gavura varcam ben" demeyi planlıyorum
Haklısın canım, emrivaki yapan insanı ben de sevmem.
Belki anca 3 kişiye yetecek kadar yaptın, mahçup olursun filan, çok rahatsız olurum ben de olsam.
Bir de ne güzel iyi niyetinle sevdiği yemeği yapıp çağırmışsın. Böyle yapınca insanın çağırası da gelmez.
Ağa mı okadar uzamışmı kız bıyıklarımAleyküm selam aga
ilerde kv ye soğuk olayım da delirtmesin beni,sinirlerime hakim olamam ben..Cildiricigim
Çağırma bacım bir daha sen de. Bırak, iyilik yapayım, hoş tutayım diyorsun, onun bile b.kunu çıkarmayı beceriyorlarCildiricigim
Ekmek bitti ous uyuyor. Birazdan kalkar yemek isticek. Bende dedimki misafirleri birakmiyayim çocuğu alttaki bakkala gonderelimde ekmek alsın. Çocuk dediğimde 12 yaşlarında. Ters bi bakış attı kadın göndertmedi cocuguHabersiz gelip, bir de üstüne neye dayanarak kötü bakış atıyomuş
aynen ya,en iyi kv uzaklardaki kv..Çağırma bacım bir daha sen de. Bırak, iyilik yapayım, hoş tutayım diyorsun, onun bile b.kunu çıkarmayı beceriyorlar
Kendimde değilim agaaaaAğa mı okadar uzamışmı kız bıyıklarım
Noldu kız sana
ilerde kv ye soğuk olayım da delirtmesin beni,sinirlerime hakim olamam ben..
Ole yapcam bundan sonraÇağırma bacım bir daha sen de. Bırak, iyilik yapayım, hoş tutayım diyorsun, onun bile b.kunu çıkarmayı beceriyorlar
Ayy noluyo kv fln boşver canım senin ruh sağlığından önemlimiKendimde değilim agaaaa
Akşam saat 8 değil mi Türkiye'de, basıp gitsinler evlerine. Saat kaç olmuş...Hala burdalar aga
Daha dur. 11 den erken gitmezlerAkşam saat 8 değil mi Türkiye'de, basıp gitsinler evlerine. Saat kaç olmuş...
Yatıya mı geldiler yoksa Carrie.
Kaynanan ve arkadaşları sizin evde pijama partisi veriyor olmasın senden habersiz
Daha dur. 11 den erken gitmezler
ben de tanıştım da,evlenince değişirler..Ben benim müstakbel kv ile buraya geldiğinde tanıştım kız, çok tatlı. Skype'ta filan da el sallıyoruz birbirimize.
Aynı dili konuşmadığımız için mis gibi anlaşıyoruz şuanda