Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yeni uye gecen 5 yasinda tecavuz edildigine dair birseyler yazmisti bnden sonra bisey yazdimi merak ediyorum

Ya dunyanin en kotu sey hele benimki gibiyse hani kendi aramizda hicbi problem yok saclarimi koklamadam uyuyamayan adam.neyse bozmicam sinirimi yeni geldim gezmelerden
tamam tamam,konu değiştireym.bana balık ya da su ürünü ile ilgili tarifi verebilecek olan bir yiğit var mı?:KK45:

Ben tabiki mutfak okuduk burda heheyt tamam pastacilik okudumda mutfagada bulastim yaniii.ne gibi cicim ne tarz?
ya benim sevgilim sucul biri,balık karides ne biliym deniz börülcesi adamın hayatı böyle geçmiş,türk yemekleri ağır geliyor,o yüzden denizden çıkan her şeye açığım.:KK59:

tamam tamam,konu değiştireym.bana balık ya da su ürünü ile ilgili tarifi verebilecek olan bir yiğit var mı?:KK45:
Balik en kolay is ya git somon baligi al bir tepsiye aluminyum folyo ser baliklari yagla feslegen reyhan koy arasina baligin serit serit yap tabi baligi sonra folyoyu kapat tepsiyi firina at ciktiktan sonra guzel bi susle servis et yada hamsili pilav yap :KK70:

ya benim sevgilim sucul biri,balık karides ne biliym deniz börülcesi adamın hayatı böyle geçmiş,türk yemekleri ağır geliyor,o yüzden denizden çıkan her şeye açığım.:KK59:
Midye de yer o simdi disardan alinir o da cerez niyetinne yiyolar burda

Balik en kolay is ya git somon baligi al bir tepsiye aluminyum folyo ser baliklari yagla feslegen reyhan koy arasina baligin serit serit yap tabi baligi sonra folyoyu kapat tepsiyi firina at ciktiktan sonra guzel bi susle servis et yada hamsili pilav yap :KK70:
hamsili pilav beğenmez de diğerini deniycem..:KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X