- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
valla böyle bol bağrışmalı bir kavga istiyorum ama huyumu bildiği için sessiz kalıyo delircem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla böyle bol bağrışmalı bir kavga istiyorum ama huyumu bildiği için sessiz kalıyo delircem.
OooooooKocam bana ask bocegi gibi davraniyor
allahimmm cocuksuzken bende boyle idiim 25 yasinda 75lik nene gibi konusan benmiyimm?evvett!ben yeni uyandım.
aramızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..allahimmm cocuksuzken bende boyle idiim 25 yasinda 75lik nene gibi konusan benmiyimm?evvett!
Burdamisin breakaramızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..
evet..Burdamisin break
Ben de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir dearamızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..
Aleyküm selam agaSelammm
Bıktım ya harbi bıktım. Sakinlestirin beni
Selammm
En sonunda ben atacam kendimi. Cekyatin ustundenBen de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir de
biz evde kaldık helgaaa..Ben de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir de
selam.Selammm
Aynen aynen. Ya bi yemek yapıyorum kV ninde beğendiği bi yemek mesela çağırıyorum onuda çok yakın oturuyor. Bi geliyor peşinde 3-4 arkadaşı coluk çocuk. Kiskandigimdan değilde hazırlıksız yakalaniyorum hemde hepsi orta yaşlı konuşacak bişey yok patliyorum yaN'oldu bacım, kv mi sıktı canını yine?
Selam