- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
Almanca cok kaba bir dil yahuİngilizce konuşuyoruz tatlım, ikimizin de ana dili gibi İngilizcesi var o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama biraz da birbirimize öğretiyoruz tabii, o Türkçe öğrenmeye çalışıyor benden, o bana Almanca öğretiyor.O kadar tatlı geliyor ki kulağıma o Türkçe bir şeyler söylemeye çalıştıkça. Bizim Türk erkeklerinin yarım ağız Türkçe konuşan yabancı kadın takıntısını şimdi anladım
Herkes hayatta nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı
Şarkıcı mı olacaksın oyuncu mu
Selam, ben iyiyim, sen?Yine geldim,nasılsınız bayanlarr?
iyiyim,banyo yaptım mayışıyorum.Selam, ben iyiyim, sen?
Onceliklerini yesinler seninSelam canımm bilmiyorum hayattaki önceliklerim farklı ondan olsa gerek
En guzeli bende yabanci sevgili istiyorum biri bana yardimci olsun yahuTürkçe bilmeyen sevgili gibisi yok ya,kavga çıktığı zaman bir sinirlenip ana dille konuşma noktası oluyor,ne dediğini anlamadığım için kavga kapanıyor.
Elimde çok bekar var,sarı istermisin?En guzeli bende yabanci sevgili istiyorum biri bana yardimci olsun yahu
Ohh, sihhatler olsuniyiyim,banyo yaptım mayışıyorum.
işte hayalimdeki huzur tablosu..Ohh, sihhatler olsun
Biz de esimle yemek yedik ikimiz de ayri koselerde nette takiliyoruz
Ulke? A/s/lElimde çok bekar var,sarı istermisin?
Sormaaişte hayalimdeki huzur tablosu..
Norveç..
Ulke? A/s/l
internet güzel şey...Sormaabi de beyefendi kiziyor nette cok vakit harciyorum diye. Kendine bakmaz bana laf eder
Kaynana, gorumce derdi olmaz valla ohh super hayatEn guzeli bende yabanci sevgili istiyorum biri bana yardimci olsun yahu
kaynana her yerde kaynana..Kaynana, gorumce derdi olmaz valla ohh super hayat
Soguk be oralar ama gelismislik duzeyi yuksek gitmisligim haziranda kalorifer yaktirtmisligim var seninki de ordan miNorveç..
internet güzel şey...
İkiside
Almanca cok kaba bir dil yahubi alman konusurken direk Hitler geliyor aklima hareketleri falan
Yarim Turkce konusanlar gercekten cok tatli oluyor.
Eee evlenirseniz nolcek? Sen gurbete gelin mi gitcen?
Türkçe bilmeyen sevgili gibisi yok ya,kavga çıktığı zaman bir sinirlenip ana dille konuşma noktası oluyor,ne dediğini anlamadığım için kavga kapanıyor.
En guzeli bende yabanci sevgili istiyorum biri bana yardimci olsun yahu
Evet oradan..Nasıl soğuk hem de buz gibii.Soguk be oralar ama gelismislik duzeyi yuksek gitmisligim haziranda kalorifer yaktirtmisligim var seninki de ordan mi
O da dogru yahukaynana her yerde kaynana..
Seninkide mi yabanci damat?Evet oradan..Nasıl soğuk hem de buz gibii.