- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
5eylülde gidiyorum bakalım heyecan dorukta.Hafiften de tırsmıyor değilim.Oooo Norveç yolcusu kalmasın!
5eylülde gidiyorum bakalım heyecan dorukta.Hafiften de tırsmıyor değilim.
Evet erasmus yaptım ama orda ciddi ciddi yaşamakla erasmus aynı şey değil,endişelerim var.Sen Londradaydın dimi?Ne güzel ya...Ben ülkeye dönüyorum, sen terk ediyorsun desene...
Ben de sıkıntıdayım ne yapıcam dönünce diye...
Hadi bir süre, tatil yaptım, iş aradım, işe giricem derken öyle geçer de... Üff...
Sen Norveç'te daha önce Erasmus mu yapmıştın?
Evet erasmus yaptım ama orda ciddi ciddi yaşamakla erasmus aynı şey değil,endişelerim var.Sen Londradaydın dimi?
Biz Erasmus'un son 2 ayında tanışmıştık,ben dönünce 1yıl uzaktan idaree ettik,ben 3-4kez gittim o da 3-4 kez geldi yine iki gün önce geldi beraber döneceğiz artık.Yok tatlım, başka bir şehirdeyim ben. Ben güney batısındayım İngiltere'nin.
Tabii canım, zaten Erasmus kafası bambaşka... Ama erkek arkadaşın var en azından, yalnız değilsin yani. O güzel.
Erkek arkadaşınla uzaktan mı idare ettiniz Erasmus'tan sonra?
Benim de çünkü öyle olacak bu sene, önümüzdeki seneye kadar uzaktan idare etmemiz lazım, 3-4 ayda bir buluşarak. Nasıl yapıcam bilmiyorum, 24 saat yanyanayız kaç aydır, düşünemiyorum ayrı kaldığımızı...
Biz Erasmus'un son 2 ayında tanışmıştık,ben dönünce 1yıl uzaktan idaree ettik,ben 3-4kez gittim o da 3-4 kez geldi yine iki gün önce geldi beraber döneceğiz artık.
Zaten belimi doğrultana kadar onda kalacapım norveçte ev kiraları çok pahalı..
Aynen çünkü başlayacağım maaş yeni mezun olduğum için pek fazla değil ama kiralar aşırı fazla...Beraber yaşamazsak ilk aydan batarım ben..Ne güzel gerçekten, bizim için de umut var demek ki
Ben önümüzdeki sene için Almanya'da bir iş bulamadım; bir de yüksek lisanslarımız daha bitmeden doğru düzgün bir yerlere başvuramadık da açıkçası... Neyse bu sene böyle geçsin de ondan sonraki sene biz de tekrar ayrılmamak üzere kavuşacağız inşallah
Tek yaşıyorsa zaten bence ayrı eve çıkmana da çok lüzum yok baştan. Birlikte yaşarsanız masraflarınız da yarı yarıya azalır hem.
Aynen çünkü başlayacağım maaş yeni mezun olduğum için pek fazla değil ama kiralar aşırı fazla...Beraber yaşamazsak ilk aydan batarım ben..O 18inden beri tek yaşıyor düzeni oturtmuş artık..
Umarım sizde kavuşursunuz canım yabancı mı o peki?
Buluşalım buluşalımm.Oh iyi iyi, yani ailesiyle yaşamıyordur diye düşündüm zaten ama ev arkadaşı filan olabilir diye sordum.
Benim erkek arkadaşım da Alman, o da burada yüksek lisans yapıyor, yurtta tanıştık.
Şimdi bu sene için ikimiz de memleketlerimize döneceğiz mecburen, onun orda bir işte 1 sene çalışması gerek en az.
Ben de o sürede Türkiye'de herhangi bir şehirde çalışacağım işte...
Ya bi de bu yaştan sonra tekrar baba evine dönmek de zor geliyor, çok alıştım buraya 12 ay oldu; evim gibi oldu burası artık.
Bir de ister istemez hayata bakışım, davranışlarım filan her şey değişti.
Arada 2 kere Türkiye'ye gidip geldim, o zamanlar bile her şey farklı geldi. Bilmiyorum vallahi artık...
Belki bir sonraki sene biz de Norveç'e geliriz doktora için, belli olmaz, bakarsın orada buluşuruz
Buluşalım buluşalımm.Aslında almanyada çok türk işletme var kolayca iş bulursun ararsan.
Umarımm.Şu anda o kadar canım yanıyorki ya iki gün önce günü birlik denize gittik kebep gibi oldum..Doğru söylüyorsun, ama işte dedim ya bu sene bir yandan yüksek lisansla uğraşıp bir yandan işi ayarlayamadık. 1 sene olunca yüksek lisans hiçbir şeye vaktin kalmıyor. Dersler bitti diye sevinemeden tez başlıyor, 3 ayda tezi yazıp bitirmen lazım, derken zaten başka bir şey düşünemiyorsun.
Sen de çok mutlu olursun umarım Norveç'te
Umarımm.Şu anda o kadar canım yanıyorki ya iki gün önce günü birlik denize gittik kebep gibi oldum..
Ya benim şapşik arkadaşım bana bir krem verdi güneş için diye,meğersem bronzlaştırıcıymış...Amele yanığı mı oldun
Garnier güneş sonrası krem kullanıyor musun, benim annem de kavrulur güneşte, ondan sonra bunu kullanır.
Olmaz dersen, enişte seni yoğurtlasın
Ya benim şapşik arkadaşım bana bir krem verdi güneş için diye,meğersem bronzlaştırıcıymış...Kıpkırmızı oldum,dün de eniştenen yüzüme yoğurt sürdü,çok tuhaf bir andı..
Valla ya en çirkin halimi de gördü,terketmediyse artık terketmez herhalde...Hahaha
Bir çiftin paylaşabileceği en özel anlardan birini paylaşmışsınız, tebrikler
Off arkadaşlarımın düğün videolarını izledim, kıskançlık krizleri geçiriyordum ki güldürdün beni
Valla ya en çirkin halimi de gördü,terketmediyse artık terketmez herhalde...Benim de görümce evlenecek..
Dur hala annem uyuz benimkine..Amaaan bu yaz var ya herkes evlendi ya, bütün yaşıtlarım, benden küçükler, Ekim'e kadar da devam edecek düğünler...
Ben de böyle bön bön bakıyorum
İnsan hevesleniyor amaa işteee bakalım kısmetttt
İyi iyi, görümcenden sonra sıra sende
Hallolur canım o da, bir süre sonra kabullenirler merak etmeDur hala annem uyuz benimkine..
onun akrabaları kına yaparken takı sırasında çiftetelli oynarken düşünüyorum da beynim yanıyor..Hallolur canım o da, bir süre sonra kabullenirler merak etmeOndan sonra oğlan bizim kız bizim
onun akrabaları kına yaparken takı sırasında çiftetelli oynarken düşünüyorum da beynim yanıyor..