- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
hıııı çok deseydinya sorma bi kere götürdüm bara öyle kös kös oturuyo kime bakıyosun neye bakıyosun diye ayh içimi şişirdi ya canlı müzik seviyomuş kro
umarim adam gibi adam olur uzmez seni.
basta donmemeni istiyordum ona ama cok seviyorsun belli. insallah o kocan olacak amca (amca diyorm ama benim esimden sadece 4 yas buyuk) akillanir kiymetini anlar. kizdirdi beni burdanberi
8 yasahahah çok tatlısın sağol canım senin eşin de senden büyük mü =)
aa selam söyle onlara,arada pilav günü falan yapıyoolarmı
aşk..Ya bende buna gicik oluyorum. Baykus gibi kizlarin esleri,sevgilileri dötüme yapisiyo sanki dersin tanrıça. Boyle guzel kizlara da it gibi davraniyolar. Bir de derler kadinlari anlamak zor. Asil erkekleri anlamak zor.
Teyzemin oglu yesil gozlu,uzun boylu,muhendis,cok yakisikli. Karisi karaaaa. Tek kaşşş,bıyıklıııı,huysuzzzz hic yuzu gulmez, agzindan bir tane guzrl laf cikmaz. Salak teyzemin oglu kiza ölüyo
sadasdasdasd ne diyo o zatıaliniz falan mı?hee hepsi izmirde yemin ediyom kulüp olursunuz bi araya gelseniz
düşünsene gelip beni dövüyomuşsunuz topluca dönme ona diye
bi kere kanka dedim kanka ne demek dedi o kadar kopuk çağımızdan
sadasdasdasd ne diyo o zatıaliniz falan mı?valla karşıyakada falan oturan varsa buluşabilirim.
şeyine vuruyo senin.depresyon bile kasık ağrısı yapıyomuş be
vallaa ben bostanlıdayım buluşabiliriz.var kız neydi o ya adını unuttu mdur yeni ayılıyom yeni bişey girne ha girne orda var
Asik olunasi bir tane biseyi yok kizin yaa
aynen taş kaynıyo orası (burayı nasıl çevireym.kızlar yarın baktım g*tlük yapıyor ben de gider dilekçe veririm
seneye de italyan bulurum romaya gitcem be boru mu
vallaa ben bostanlıdayım buluşabiliriz.
gecenlerde kasik agrisindan acile gittim. meger gaz sancisiymis. 1 hafta sonra da gebelik testi pozitifdepresyon bile kasık ağrısı yapıyomuş be
aynen taş kaynıyo orası (burayı nasıl çevireym.)
evet...Asik olunasi bir tane biseyi yok kizin yaailk okulu bile bitirmemis cok cahil. Lafini sozunu bilmez...herkesle kavga icinde.hic yuzunun guldugunu gormedim.anlaymiyorum,askin gozu bu kadarmi kör
gecenlerde kasik agrisindan acile gittim. meger gaz sancisiymis. 1 hafta sonra da gebelik testi pozitif