Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
umarim adam gibi adam olur uzmez seni.
basta donmemeni istiyordum ona ama cok seviyorsun belli. insallah o kocan olacak amca (amca diyorm ama benim esimden sadece 4 yas buyuk ) akillanir kiymetini anlar. kizdirdi beni burdanberi

ahahah çok tatlısın sağol canım senin eşin de senden büyük mü =)

Ya bende buna gicik oluyorum. Baykus gibi kizlarin esleri,sevgilileri dötüme yapisiyo sanki dersin tanrıça. Boyle guzel kizlara da it gibi davraniyolar. Bir de derler kadinlari anlamak zor. Asil erkekleri anlamak zor.

Teyzemin oglu yesil gozlu,uzun boylu,muhendis,cok yakisikli. Karisi karaaaa. Tek kaşşş,bıyıklıııı,huysuzzzz hic yuzu gulmez, agzindan bir tane guzrl laf cikmaz. Salak teyzemin oglu kiza ölüyo

aşk..

hee hepsi izmirde yemin ediyom kulüp olursunuz bi araya gelseniz
düşünsene gelip beni dövüyomuşsunuz topluca dönme ona diye

bi kere kanka dedim kanka ne demek dedi o kadar kopuk çağımızdan
sadasdasdasd ne diyo o zatıaliniz falan mı? valla karşıyakada falan oturan varsa buluşabilirim.

kızlar yarın baktım g*tlük yapıyor ben de gider dilekçe veririm

seneye de italyan bulurum romaya gitcem be boru mu

gecenlerde kasik agrisindan acile gittim. meger gaz sancisiymis. 1 hafta sonra da gebelik testi pozitif

bak şimdi beni korkutmak için mi yapıyon
ben hap kullanıyorum ama hem de reglimin öncesindeydi tam ilişki yımırta mı kalır o zaman beee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…