apandist olmadigina eminsen ayaklara ve kalcalara sicak su torbasi.
aman kim bakar amcama..
psikopatlik mi yapiyor ilgisiz oldugundan mi diyorsunbenim moralim çok bozuk benim adam akıllanmıyor reputable
baston ver ona bi tane onla sevişsin.artık nası yapacağını obilir.apandisit neden olur bilmiyorum ki ya ben baya soğukta yattım klima 18de yaşıyorum ondan büyük ihtimal
ahahaha ya gülesim yoktu ya yeminle
psikopatlik mi yapiyor ilgisiz oldugundan mi diyorsun
amcam yaşındaa?amca ne ya ahahahaha
baston ver ona bi tane onla sevişsin.artık nası yapacağını obilir.(sizce bunu çevireyimmi .)
Yaşli ya hani hepimizin amcasiamca ne ya ahahahaha
öylee,gitme justbberaber 4te gidelim beybimay çevir bence ay hiç gülesim yoktu hahahahahahah ay çok iyi ya amca
belki o da icip sizmistir, yarin ola hayrolailgisiz olduğundan ya hadi yattım ben iyi geceler adamın iklgisi bundan ibaret boğazını sıkıveresim geliyor.
morga koysan sırıtmaz..ya bb bu espriyi niye daha önce yapmadın ay hahaha
belki o da icip sizmistir, yarin ola hayrola
morga koysan sırıtmaz..
hödük de deseydin.şuanda oadamdan nefret ediyorumbenim de ümidim yarında ama kızdım saydım baya ne biçim davranıyosun diye ya adam gibi seviceksin ya da vazgeçiceksin dedim
durdur daha yok,kopmaya huzurevine gider o.ay alnından öpüjem ahahah çok güldürdün beni
yarın bi güzel sıçar sıvarım oh
hödük de deseydin.şuanda oadamdan nefret ediyorum
durdur daha yok,kopmaya huzurevine gider o.
umarim adam gibi adam olur uzmez seni.benim de ümidim yarında ama kızdım saydım baya ne biçim davranıyosun diye ya adam gibi seviceksin ya da vazgeçiceksin dedim
aa selam söyle onlara,arada pilav günü falan yapıyoolarmıkocamdan nefret edenler kulübüne hoşgldin haha
bütün arkadaşlarım nefret ediyor
yok demem öyle küfredip kendimi haksız konuma sokmam
ya adam gibi sevceksin ya da vazgeçiceksindedim