neyseki kürtaj diye bişiy var
Sevismek icin duygulara gerek yoktu hani. Fuckbuddy`ndi o seninselam yok ya sevişmem ben onla öyle sevgi dolu bi olayı hak etmesi lazım insanın. neden sevişeyim şimdi bi gebelik korkusu başladı zaten
sevisme illa sevgiyle olmuyo ki ihtiras , ofke kavga bunlar da sevisesini getirir insaninselam yok ya sevişmem ben onla öyle sevgi dolu bi olayı hak etmesi lazım insanın. neden sevişeyim şimdi bi gebelik korkusu başladı zaten
Sevismek icin duygulara gerek yoktu hani. Fuckbuddy`ndi o senin
sevisme illa sevgiyle olmuyo ki ihtiras , ofke kavga bunlar da sevisesini getirir insanin
amann sakın sevişmene bileyim ya onu ödüllendiriyor gibi hissediyorum öyle.
amann sakın sevişme
ben dayanamıyoomm
bence sevismeyi erkegi odulllendirmek olarak diye dusunmemek lazim. daha cok eforu sarfeden de onlar. biz onlari kullaniyoruz asilne bileyim ya onu ödüllendiriyor gibi hissediyorum öyle.
gitsin başka birini bulsun senden uzak dursun da justhee sonra bidaki ay da başlarım gebe miyim diye
bence sevismeyi erkegi odulllendirmek olarak diye dusunmemek lazim. daha cok eforu sarfeden de onlar. biz onlari kullaniyoruz asilama sen isteyince olmasi lazim o isteyince degil
Oyle tabi. Her erkege nasip olmaz senin gibi bir hatunla sevismekne bileyim ya onu ödüllendiriyor gibi hissediyorum öyle.
gitsin başka birini bulsun senden uzak dursun da just
apandist olmadigina eminsen ayaklara ve kalcalara sicak su torbasi.of çok pis ağrıyo ne önerirsiniz kızlar ya
aman kim bakar amcama..bulmuştur zaten
Oyle tabi. Her erkege nasip olmaz senin gibi bir hatunla sevismekbiraz aynaya ak güzelliğinin farkina var. Uzme bu kadar tatli canini...sen uzulunce bizde uzuluyoruz
Ayaklarina corap giy.sicak su tulumu koy. Sekerli sicak su ic 1bardak. Cok iyi geliyorof çok pis ağrıyo ne önerirsiniz kızlar ya