- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
sonra koltuktan atsın beni dimi.italian boy rocks de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra koltuktan atsın beni dimi.italian boy rocks de
sonra koltuktan atsın beni dimi.
yok yav biz bilincli yapmistik esinden ayri yasadagin halde hapa devam etmen buyuk basari.bak şimdi beni korkutmak için mi yapıyon
ben hap kullanıyorum ama hem de reglimin öncesindeydi tam ilişki yımırta mı kalır o zaman beee
ben bu topiğin 1.sayfasını bilirim hey gidi........400ü bulduk helal olsun bize sabah 190lardaydı be topic
yok yav biz bilincli yapmistik esinden ayri yasadagin halde hapa devam etmen buyuk basari.
moraller nasil
ben bu topiğin 1.sayfasını bilirim hey gidi........
Gelgitlimoraller nasil
hic kullanmadim. prezervatif en temizi :) ama bu bebekten sonra iyi bir yontem bulmam lazim. hap koruma orani kac1 ay bıraktım reglim çok sancılı geçti
bekle bekle gelmedi
hap azaltıyor sancıyı ve gelen kanı biliyorsun
ben de hemen geri başladım
bir de tahmin etmiştim bir şey olacağını tedbirli olmak istedim
herkesin uykusu kacmis bellikişu an iyi bb kıçımı kaldırdı
he kıçına şaplağı atmıştık topiğin
prezervatiften daha fazlahic kullanmadim. prezervatif en temizi :) ama bu bebekten sonra iyi bir yontem bulmam lazim. hap koruma orani kac
prezervatif yirtilmadigi surece nereye kacacak ki bebeciklerprezervatiften daha fazla
imsanlik haliGelgitli
hic kullanmadim. prezervatif en temizi :) ama bu bebekten sonra iyi bir yontem bulmam lazim. hap koruma orani kac
herkesin uykusu kacmis belliki
Manik depresifler kizlar,o yuzden surekli duygu durumu degisiyorimsanlik hali
benimkide kacti durex en iyisiben rahatsız oluyorum prezervatiften sevemedim onu
hap gerçekten çok rahat ya 2 senedir kullanıyorum çok rahat ettim
tüylenmeyi azaltıyor sancıyı azaltıyor gelen kanı azaltıyor
gerçekten çok seviyorum hapımı
0 yan etki hem de
koruma oranı %99.9 diye biliyorum
çünkü hormon alınca yımırtlamıyosun yımırtlasan bile (hani düzenli saatinde almadın diyelim)
bebek oluşacak ortam olmasını engelliyor
in ginera we trust heheh
ben kaçırdım
ya yırtılırsa.ben ikisini birden kullanıyorum,hamile kalırsam da bebeğin azmine saygı duyar doğururum.prezervatif yirtilmadigi surece nereye kacacak ki bebecikler