- 1 Kasım 2013
- 5.419
- 5.830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
just benim durum bu
Eki Görüntüle 1232259
kızım evinde ol ya,hayata mı kapıcaksın kendini adamın biri yüzünden.istifa edip anamların yanına mı yerleşsem izmirde hepten yalnız kalıyorum içicem ben ne bulursam artık.
kızım evinde ol ya,hayata mı kapıcaksın kendini adamın biri yüzünden.
edersin just,yanlış bir şeymiş bitir sonrasını daha sonra düşünürsün.5ay ayrı kalmak bile hataymışya oho anlatmadığım o kadar şey varki burada anlatamam ama bazen devam edemicekmişim gibi geliyor.
Bakin kizlar bekarlar size lafim.bdv de aciyolar ayar oluyorum cok sey soylemek istiyorum.basinizdan bi bosanma gecicekse ne olsa gecicek benimki gibi
Kusursuz baslayan bi ev evlilikte bitebiliyo.ama lutfen sevgiliyken adam olmayanlari adam yerine koymayin!!salin ipini gitsin.lutfenn!esinden ayrilmak sevgilinden ayrilmaya benzemiyo.evlenince degisir diye dusunmeyinn.askinizdan geberin ama birakin.ask acisi cok daha cabuk iyilesiyo
Bakin kizlar bekarlar size lafim.bdv de aciyolar ayar oluyorum cok sey soylemek istiyorum.basinizdan bi bosanma gecicekse ne olsa gecicek benimki gibi
Kusursuz baslayan bi ev evlilikte bitebiliyo.ama lutfen sevgiliyken adam olmayanlari adam yerine koymayin!!salin ipini gitsin.lutfenn!esinden ayrilmak sevgilinden ayrilmaya benzemiyo.evlenince degisir diye dusunmeyinn.askinizdan geberin ama birakin.ask acisi cok daha cabuk iyilesiyo
aynen.Yaralı ne çok kadın var ya korkuyorum ben herşeyden
Yap.su gibisin su.etrafinda pervane olucak insanlar varken birakin su ayilari yatam da böyle yapcam
Hay ağzini öpiyimYap.su gibisin su.etrafinda pervane olucak insanlar varken birakin su ayilari ya
Ya hayir korkmayin.ben bu kadar seye ragmen 10 kere hayata gelsem 10 kere esimle evlenirdim.o normale donsun tekrar saglikli dusunsun kulu kopegi olmazsam adam degilim.inandiginiz sizi uzmeyen seven deger veren adamla sonuna kadar yuruyun.ben daha sevgiliyken sizi uzenler icin konustumYaralı ne çok kadın var ya korkuyorum ben herşeyden
Ac hadi bi gazoz tamam.kandirdin beniHay ağzini öpiyim
Eşin bir an önce doğru yolu bulsun inşallah senin durumun da çok çok zorYa hayir korkmayin.ben bu kadar seye ragmen 10 kere hayata gelsem 10 kere esimle evlenirdim.o normale donsun tekrar saglikli dusunsun kulu kopegi olmazsam adam degilim.inandiginiz sizi uzmeyen seven deger veren adamla sonuna kadar yuruyun.ben daha sevgiliyken sizi uzenler icin konustum