- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hayir korkmayin.ben bu kadar seye ragmen 10 kere hayata gelsem 10 kere esimle evlenirdim.o normale donsun tekrar saglikli dusunsun kulu kopegi olmazsam adam degilim.inandiginiz sizi uzmeyen seven deger veren adamla sonuna kadar yuruyun.ben daha sevgiliyken sizi uzenler icin konustum
Bütün gazozlar senin olsun topiğimizin kraliçesiAc hadi bi gazoz tamam.kandirdin beni
En güzeli bir erkek bir kadındaki gibi kafa rahatben de evlenmek istemiyorum,böyle beraber yaşamak iyi.Oimzayı atınca büyü gidiyor
Ya anladiniz siz benim uzmekten kastimi.sevgiliyken senin giydigine karisan adam evlenince agzina sicar.sevgiliyken kufreden doven evlenince oldurur.ananiz babaniz size kiyamazken elalemin itlerine yedirmeyin kendinizi.onun disinda illaki olur sorunlar o baska bisey.İlle üzüldüğümüz, üzdüğümüz oluyor..
Ben evlilikten kokuyorum..
Gözümün nündeki evlillikten biliyorum..
Siz anlaınca kalbime bi ağrı girdi resmen
şuan aynen öyleyiz,ama evlenince o resmiyet nası desem bi monotonluk oluyorEn güzeli bir erkek bir kadındaki gibi kafa rahat
ben de evlenmek istemiyorum,böyle beraber yaşamak iyi.Oimzayı atınca büyü gidiyor
Kız sen de başlama yımırta atarım sanaİçime öyle bi karanlık çöktü ki...
Ya anladiniz siz benim uzmekten kastimi.sevgiliyken senin giydigine karisan adam evlenince agzina sicar.sevgiliyken kufreden doven evlenince oldurur.ananiz babaniz size kiyamazken elalemin itlerine yedirmeyin kendinizi.onun disinda illaki olur sorunlar o baska bisey.
evet evlilik da bi mıymıylık var.aha benim mantık işte kimse yanaşmıyor bu düşünceye niyeyse sanki ben erkeğim onlar kız
yok işte arkadaş o imzayı atınca bitcek herşey
Kız sen de başlama yımırta atarım sana
He sen kandir kendini gulum.o yumurtalari sen diil sevgilin kirinca bigun kafana anlarsinKıyafet konusunu ortaklaşa anlaşıp sonuça vardırdık..
şiddet bi ara oldu ayrıldım bida tötü yemedi
ya sana şiddet uygulayan kişiyi nasıl sevmeye devam edebiliyosun.Kıyafet konusunu ortaklaşa anlaşıp sonuça vardırdık..
kız sen 19 yaşındasın ne şiddeti daha beeKıyafet konusunu ortaklaşa anlaşıp sonuça vardırdık..
He sen kandir kendini gulum.o yumurtalari sen diil sevgilin kirinca bigun kafana anlarsin