- 1 Kasım 2013
- 5.419
- 5.830
Ben seni yasaklarda sevdimEki Görüntüle 1232221
Ben seni tanimadan sevdim just
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni yasaklarda sevdimEki Görüntüle 1232221
Ben seni tanimadan sevdim just
Sert bir şeyin üstüne oturdun mu belki zar bozulunca hamile kalmışsındır
Adini daglara yaZdim yarim..Ben seni yasaklarda sevdim
ayran içim ben, asitli içeceklere karşıyım. biraz alkol alabilirdim lakin midem kötü :/Ne içersin
Ben seni yasaklarda sevdim
olsun sen de monica nı bulacaksınnnnnnnn.senin kocan chandler ın janice'i gibi bişiy.aynen öyleyim
ya ben napcam ya canım acıyo
Sen de bdvye konu aç kumandaya oturdum tuşu içime kaçtı hamile kalır kıyımUfff
Çok kötü oluurrr
Buğulu camlara yazdım ama sen camsille silmişsin yârim mal mısın yarimmAdini daglara yaZdim yarim..
sana bisey diyimmi cocuguma baktikca icim burkuluyo karnima yumruk yemisim gibi oluyorum.bana benzer ama eller ayaklar yatisi bile babasi.kaburgalarim sirtima batiyo sanki.acimi baska turlu nasil anlatabilirimya ben napcam ya canım acıyo
yaa hayır ağlamak yok!justt aglamayı kestim yine dönmiyelim be şu depresifliğe yiterrrrrrrrrrrrrrr
olsun sen de monica nı bulacaksınnnnnnnn.senin kocan chandler ın janice'i gibi bişiy.
justt aglamayı kestim yine dönmiyelim be şu depresifliğe yiterrrrrrrrrrrrrrr
şimdi ağlamaktan geberiyorum
bu şarkının anlamı büyüktü bende..
sana bisey diyimmi cocuguma baktikca icim burkuluyo karnima yumruk yemisim gibi oluyorum.bana benzer ama eller ayaklar yatisi bile babasi.kaburgalarim sirtima batiyo sanki.acimi baska turlu nasil anlatabilirim
Bilmiyorum ama gececek.ge ce cek!
sana da öyle sarılan biri olacak,ama bu kocan değil sen de biliyosunne güzel sarılıyor.
Güle güle sevdiğim güle güle gazoz gofretimKızlar bu topiği çok sevdim vaktim oldukça uğrarım artık. Hepinize teker teker selam eder gözlerinizden öper gıdınızı mıncırır iyi geceler diler kaçarım ben Ama yine gelicem bunu bilin
Sen de bdvye konu aç kumandaya oturdum tuşu içime kaçtı hamile kalır kıyım
Buğulu camlara yazdım ama sen camsille silmişsin yârim mal mısın yarimm