- 1 Kasım 2013
- 5.419
- 5.830
senin ne derdin var annemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sana şiddet uygulayan kişiyi nasıl sevmeye devam edebiliyosun.
kız sen 19 yaşındasın ne şiddeti daha bee
bence yapar.şuan yapmamasının sebebi ayrılık korkusu.Evlenince boşanmak daha zor olduğu için cesaret gelir.Tekrar yapar mı yani ?
senin ne derdin var annemm
Kızım daha genceciksin bahar gibisin şimdiden boğazını sıkan adam sana neler yapmazBoğazımı sıkmıştı..
Sarsmıştı.
elini kaldırmıştı ama vurmamıştı..
Öyle işte çok sorun vardı..
Lily sana dedim ya hani içimde iç savaş var bunlar işte..
Dahasıda va off yaa
bugün depresyon günü.Selam cicislerr bura ne olmus yaw bi moraller dusmus just ne oldu sana yaww
Sacmalama ya gulucezmi hepben dedim gideyim diye hepinizi çektim çukuruma kusura bakmayın.
valla görmedim kusura bakmayazmıştım önceki sayfalarda bizimde bugün tamamen bitti
bence yapar.şuan yapmamasının sebebi ayrılık korkusu.Evlenince boşanmak daha zor olduğu için cesaret gelir.
Aynen oyle olmus valla canimbugün depresyon günü.
Bizi neşelendirir misinSelam cicislerr bura ne olmus yaw bi moraller dusmus just ne oldu sana yaww
Kızım daha genceciksin bahar gibisin şimdiden boğazını sıkan adam sana neler yapmaz
ben sevgilim sesini bi tık yükseltse hop diyorum ya
La havle yavrum hic mi okumuyosun buralari.hicmi ders almiyosun.19 yasinda en guzel caginda gez dolas sev sevil.nelerle ugrasiyosun.ya su babalarinizin eksikligini iki gidim sevgi gosterdi diye su itogluitlerle tamamlamayinTekrar yapar mı yani ?
Kaç yaşında sevgilinŞuan durumda bizde bu bi 8 aydır falan ama şuan yani..
Him him bi dusuneyim ne cok yazmissiniz bugun hic durmamissiniz prenseslerBizi neşelendirir misin
La havle yavrum hic mi okumuyosun buralari.hicmi ders almiyosun.19 yasinda en guzel caginda gez dolas sev sevil.nelerle ugrasiyosun.ya su babalarinizin eksikligini iki gidim sevgi gosterdi diye su itogluitlerle tamamlamayin