Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 24 buçuk yaşındayım
Köpeğiniz mi var, hem de birden fazla galiba Cinsleri ne? Ben bayılırım köpeklere
12 tane var tatlım cinslerini teker teker saymamı istersen sayarım açtığım konulara bakarsan köpeklerimizi kaybettik ve sonra aklımı kaybedecek kıvama geldim barınaktaki yavrucakları topladım işte

Ben cok baglaniyorum kopeklere, anlayabiliyorum seni o yuzden
Peki nasil yikiyorsun hepsini, temizlikleri falan zahmetlidir
2 tanesi konuda bahsettiğim cins köpekler.. Evde yaşıyorlar minik oldukları için.. Diğer 10 hatta misafirimizde var 11 i bahçede evleri var kulübe diyemeyeğim 50x50 klimalı bi ev yaptırdık onlara dsiplinnn haftada 1 kere yıkıyorum sıraya sokuyorum askeri düzen çok akıllılar

Canim takdir ettim seni. Diger konunu da okudum, iki tane kopegin olmus, cok uzuldum umarim bi daha bu aciyi yasamazsin. Bizim kopegimiz de yanlislikla arabamizin altina girip ezilmisti. İki gun boyunca agladim, uzuntumden hasta oldum. Babamlarlaykendi tabi bu olay. Simdi bag kurmak istemiyorum hayvanlarla, cunku kaybedince asiri uzuluyorum.

Başın saolsun canım çok üzüldüm
Bebeklerimi kaybettikten 2 hafta sonra hastanede açtım gözlerimi 1 hafta yoğun bakımda kalmışım bilincimi kaybetmişim 18 kg vermişim fln fln annemle sevgilimde dayanamayıp ev yaptırmışlar hst. Çıkınca direk barınağa götürdüler her gördüğümü istedim hatta hepsini ama tek aileye vermediler 10 tanesini alıp geldik evdede iki melek beni bekliyordu kendimi çok suçlamıştım ama şimdi daha iyiyim :)

Cok guzel bi kalbin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…