- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
Ben 24 buçuk yaşındayımHihi bizde yemek yedik sevgilitomla köpüşleri gezdirdik yürüyüş niyetine yorgun düştüm şimdide 22 canım sen ?
o kötü yola düşenlerden biride benim sanırımyeni üyeler düşmüş burayakötü yola düşmüş gibi oldu
hoşgeldiniz hanımlarrr
12 tane var tatlım cinslerini teker teker saymamı istersen sayarım açtığım konulara bakarsan köpeklerimizi kaybettik ve sonra aklımı kaybedecek kıvama geldim barınaktaki yavrucakları topladım işteBen 24 buçuk yaşındayım
Köpeğiniz mi var, hem de birden fazla galibaCinsleri ne? Ben bayılırım köpeklere
Ooo maşallah 12 mi12 tane var tatlım cinslerini teker teker saymamı istersen sayarım açtığım konulara bakarsan köpeklerimizi kaybettik ve sonra aklımı kaybedecek kıvama geldim barınaktaki yavrucakları topladım işte
Merhaba canımmo kötü yola düşenlerden biride benim sanırım
Hoşbulduukk
Gözüm gibi bakıyorum bebeğim çoğu zaman işe gitmiyorum yanlız kalıcaklar diyeOoo maşallah 12 miNasıl bakıyorsun o kadar köpüşe
merhabaa 12 tane sevimli tontiriğin mi var seniinnnMerhaba canımm
Evet tatlımm ağrısız acısız 12 tane doğurmuş gibiyim onlar benim şebelek bebeklerimmmerhabaa 12 tane sevimli tontiriğin mi var seniinnn
Ben cok baglaniyorum kopeklere, anlayabiliyorum seni o yuzdenGözüm gibi bakıyorum bebeğim çoğu zaman işe gitmiyorum yanlız kalıcaklar diye
kusursuz dostların 4 ten az ayağı olamaz canımm aranızdaki bağı anlayabiliriyorummEvet tatlımm ağrısız acısız 12 tane doğurmuş gibiyim onlar benim şebelek bebeklerimm
2 tanesi konuda bahsettiğim cins köpekler.. Evde yaşıyorlar minik oldukları için.. Diğer 10 hatta misafirimizde var 11 i bahçede evleri var kulübe diyemeyeğim 50x50 klimalı bi ev yaptırdık onlara dsiplinnn haftada 1 kere yıkıyorum sıraya sokuyorum askeri düzen çok akıllılarBen cok baglaniyorum kopeklere, anlayabiliyorum seni o yuzden
Peki nasil yikiyorsun hepsini, temizlikleri falan zahmetlidir
Profil foton yakıyo bu arada sen misin yoksakusursuz dostların 4 ten az ayağı olamaz canımm aranızdaki bağı anlayabiliriyorumm
ben olmak isterdim ama değilim maaleseffProfil foton yakıyo bu arada sen misin yoksa
Enaz o fıstık kadar güzelsindir eminim canım :)ben olmak isterdim ama değilim maaleseff
Canim takdir ettim seni. Diger konunu da okudum, iki tane kopegin olmus, cok uzuldum2 tanesi konuda bahsettiğim cins köpekler.. Evde yaşıyorlar minik oldukları için.. Diğer 10 hatta misafirimizde var 11 i bahçede evleri var kulübe diyemeyeğim 50x50 klimalı bi ev yaptırdık onlara dsiplinnn haftada 1 kere yıkıyorum sıraya sokuyorum askeri düzen çok akıllılar
eminim sende yüreğinin güzelliği kadar güzelsindir.Enaz o fıstık kadar güzelsindir eminim canım :)
Başın saolsun canım çok üzüldümCanim takdir ettim seni. Diger konunu da okudum, iki tane kopegin olmus, cok uzuldumumarim bi daha bu aciyi yasamazson. Bizim kopegimiz de yanlislikla arabamizin altina girip ezilmisti. İki gun boyunca agladim, uzuntumden hasta oldum. Babamlarlaykendi tabi bu olay. Simdi bag kurmak istemiyorum hayvanlarla, cunku kaybedince asiri uzuluyorum.
Evli sayılırım canım ..eminim sende yüreğinin güzelliği kadar güzelsindir.
Yanlış okumadım değil mi 22 yaşında ve evlisin
Cok guzel bi kalbin varBaşın saolsun canım çok üzüldüm
Bebeklerimi kaybettikten 2 hafta sonra hastanede açtım gözlerimi 1 hafta yoğun bakımda kalmışım bilincimi kaybetmişim 18 kg vermişim fln fln annemle sevgilimde dayanamayıp ev yaptırmışlar hst. Çıkınca direk barınağa götürdüler her gördüğümü istedim hatta hepsini ama tek aileye vermediler 10 tanesini alıp geldik evdede iki melek beni bekliyordu kendimi çok suçlamıştım ama şimdi daha iyiyim :)