- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 640
Ben de ayniydim valla, erken yattim dinleneyim diye hala agriyor ayaklarim
Dun temizligi fazla kacirdim galiba
Canım çoook sıkılıyorrrr.
Aynen şuan öyleyim,dün günü birlik denize gittim mahvoldum acısı bugün çıkıyor..Adet oldum bugün, demek ki bütün ağrılarım da ondanmış. Nasıl bir huysuzum anlatamam şuanda...
Sinirlenince ben de kendimi abuk subuk temizliğe veriyorum, ama normal temizlik değil, mesela biraz önce regl olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak ağlarken oturdum çarşafın bir yeri tüylenme yapmış oradaki tüyleri tek tek yoldum ağlaya ağlaya...
AynenKendimi karantinaya alasım geliyor adet olunca. Ayaklı bomba gibiyim!
Size de böyle oluyor mu kızlar ya?
Aynen şuan öyleyim,dün günü birlik denize gittim mahvoldum acısı bugün çıkıyor..
Anamm aynen ben de oyleyim, hayati hem kendime hem etrafimdakilere zindan ediyorumAdet oldum bugün, demek ki bütün ağrılarım da ondanmış. Nasıl bir huysuzum anlatamam şuanda...
Sinirlenince ben de kendimi abuk subuk temizliğe veriyorum, ama normal temizlik değil, mesela biraz önce regl olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak ağlarken oturdum çarşafın bir yeri tüylenme yapmış oradaki tüyleri tek tek yoldum ağlaya ağlaya...
AynenKendimi karantinaya alasım geliyor adet olunca. Ayaklı bomba gibiyim!
Size de böyle oluyor mu kızlar ya?
Anamm aynen ben de oyleyim, hayati hem kendime hem etrafimdakilere zindan ediyorumAglama krizlerim vardir, hic cekilmez yazik valla esime.
Ben de temizlige veririm kendimi ya, bi de beceremiyorum ben ev islerini diye oturur aglarim, sacma sapan bi ruh hali isteallahtan yeni bitti rahatiz biraz
Gecmis olsun, bitki cayi sinirlere iyi geliyor canim, ic bi bardak
Melisa cok rahatlatir, papatya da agri kesici gibi etki yapiyor. Adacayi da iyi gelirLitrelerce içmem lazım herhalde benim
Ama sağol, çok iyi hatırlattın vallahiVücudun ve ruhun harmonisi diye bir bitki çayı buldum odada, melisa filan baya bir şeyler varmış içinde ondan içeyim bari...
Melisa cok rahatlatir, papatya da agri kesici gibi etki yapiyor. Adacayi da iyi gelirvalla ben direk bitki caylarina sariliyorum, ilac kullanmak istemiyorum, senelerdir kullanmamisimdir ilac dusun, ne bas agrisi, ne grip cok sukur
Bi de egzersiz yapmak icin enerjin varsa belden asagini calistiracak egzersizler yap
Ama o agriyi gecirmiyor ki tatliskomBitki çayından nefret ederimKaradeniz Çayının suyu mu çıktı
Ama o agriyi gecirmiyor ki tatliskom
Ben de bayilmiyorum da regl doneminde bardak bardak iciyorum mecburen
Ben cay sevmem ki zaten, ama kahvaltida bi bardak icmezsem o gun kendime gelemem, basim agrir, midem bulanir. Boyle de hayati onemi var benim icin karadeniz cayininBırakın bu Avrupai yaklaşımları yaMis gibi karadeniz çayımız var
Ben cay sevmem ki zaten, ama kahvaltida bi bardak icmezsem o gun kendime gelemem, basim agrir, midem bulanir. Boyle de hayati onemi var benim icin karadeniz cayinin
Selamnaber tanisak mi guzel kis
Yemek yedik şimdi eşimle, o da dışarı çıktı yediklerimi sindireyim diye. Ben de burda takılıyorumSelam canım tanışalım tabi napıyosun
Ayy bi de o ağrılardan sonra vücut yorgun düşüyor. Mışıl mışıl uyursun geceB BayanHicKimse sağol canım, çay içmeyi hatırlattığın için... Hakikaten az da olsa sakinleştim.
Ağlama krizi gelip duruyor, ağlamaktan yorgun düştüm resmen...
Bir de nasıl sigara içesim var anlatamam