Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ayniydim valla, erken yattim dinleneyim diye hala agriyor ayaklarim:KK53:
Dun temizligi fazla kacirdim galiba:KK35:

Adet oldum bugün, demek ki bütün ağrılarım da ondanmış. Nasıl bir huysuzum anlatamam şuanda... :KK34:
Sinirlenince ben de kendimi abuk subuk temizliğe veriyorum, ama normal temizlik değil, mesela biraz önce regl olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak ağlarken oturdum çarşafın bir yeri tüylenme yapmış oradaki tüyleri tek tek yoldum ağlaya ağlaya...
Canım çoook sıkılıyorrrr.

Aynen :KK35:Kendimi karantinaya alasım geliyor adet olunca. Ayaklı bomba gibiyim!
Size de böyle oluyor mu kızlar ya? :KK64:

Adet oldum bugün, demek ki bütün ağrılarım da ondanmış. Nasıl bir huysuzum anlatamam şuanda... :KK34:
Sinirlenince ben de kendimi abuk subuk temizliğe veriyorum, ama normal temizlik değil, mesela biraz önce regl olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak ağlarken oturdum çarşafın bir yeri tüylenme yapmış oradaki tüyleri tek tek yoldum ağlaya ağlaya...

Aynen :KK35:Kendimi karantinaya alasım geliyor adet olunca. Ayaklı bomba gibiyim!
Aynen şuan öyleyim,dün günü birlik denize gittim mahvoldum acısı bugün çıkıyor..:KK1:

Aynen şuan öyleyim,dün günü birlik denize gittim mahvoldum acısı bugün çıkıyor..:KK1:

Geçmiş olsun canım. :cry:
Bir gün sırf bu adet sinirim yüzünden ilişkim bitecek...
Kavga çıkardım yine; garibim o da üzüldü... Benim de kendimce haklı sebeplerim var ama işin kötüsü şuan kendime çok haklı gibi geliyorum mesela; ama adetim bitip de düşününce çok abarttın diyorum kendi kendime...
Offffff :mad:
Sakinleştirici mi alsam regl bitene kadar napsam :KK59:

Anamm aynen ben de oyleyim, hayati hem kendime hem etrafimdakilere zindan ediyorum:KK53:Aglama krizlerim vardir, hic cekilmez:110:yazik valla esime.
Ben de temizlige veririm kendimi ya, bi de beceremiyorum ben ev islerini diye oturur aglarim, sacma sapan bi ruh hali iste:KK51: allahtan yeni bitti rahatiz biraz:cool:
Gecmis olsun, bitki cayi sinirlere iyi geliyor canim, ic bi bardak:KK50:

Anamm aynen ben de oyleyim, hayati hem kendime hem etrafimdakilere zindan ediyorum:KK53:Aglama krizlerim vardir, hic cekilmez:110:yazik valla esime.
Ben de temizlige veririm kendimi ya, bi de beceremiyorum ben ev islerini diye oturur aglarim, sacma sapan bi ruh hali iste:KK51: allahtan yeni bitti rahatiz biraz:cool:
Gecmis olsun, bitki cayi sinirlere iyi geliyor canim, ic bi bardak:KK50:

Litrelerce içmem lazım herhalde benim :cool:
Ama sağol, çok iyi hatırlattın vallahi :KK19: Vücudun ve ruhun harmonisi diye bir bitki çayı buldum odada, melisa filan baya bir şeyler varmış içinde ondan içeyim bari...

Litrelerce içmem lazım herhalde benim :cool:
Ama sağol, çok iyi hatırlattın vallahi :KK19: Vücudun ve ruhun harmonisi diye bir bitki çayı buldum odada, melisa filan baya bir şeyler varmış içinde ondan içeyim bari...
Melisa cok rahatlatir, papatya da agri kesici gibi etki yapiyor. Adacayi da iyi gelir:KK66: valla ben direk bitki caylarina sariliyorum, ilac kullanmak istemiyorum, senelerdir kullanmamisimdir ilac dusun, ne bas agrisi, ne grip cok sukur:KK53:
Bi de egzersiz yapmak icin enerjin varsa belden asagini calistiracak egzersizler yap:KK49:

Melisa cok rahatlatir, papatya da agri kesici gibi etki yapiyor. Adacayi da iyi gelir:KK66: valla ben direk bitki caylarina sariliyorum, ilac kullanmak istemiyorum, senelerdir kullanmamisimdir ilac dusun, ne bas agrisi, ne grip cok sukur:KK53:
Bi de egzersiz yapmak icin enerjin varsa belden asagini calistiracak egzersizler yap:KK49:

Bitki çayından nefret ederim :KK53: Karadeniz Çayının suyu mu çıktı :KK53:

Ben cay sevmem ki zaten, ama kahvaltida bi bardak icmezsem o gun kendime gelemem, basim agrir, midem bulanir. Boyle de hayati onemi var benim icin karadeniz cayinin:KK48:

Allahtan sevmiyormuşsun yasemincim :KK53::KK53::KK53: Bende çaysız kahvaltı yapamam :KK45:

Herkese benden çay :KK8:

Tea_Party.jpg

Hihi bizde yemek yedik sevgilitomla köpüşleri gezdirdik yürüyüş niyetine yorgun düştüm şimdide 22 canım sen ?:KK22:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X