- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
Teşekkür ederim kusura bakma canım dertlerimle boğdum hala unutamıyorum ee sende ne var ne yok bebiş fln varmı ?Cok guzel bi kalbin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kusura bakma canım dertlerimle boğdum hala unutamıyorum ee sende ne var ne yok bebiş fln varmı ?Cok guzel bi kalbin var
Yok canim, kopeciklerden konusmak hosuma gider her zaman.Teşekkür ederim kusura bakma canım dertlerimle boğdum hala unutamıyorum ee sende ne var ne yok bebiş fln varmı ?
Hayırlısı olsun canım evet baya erken hayatınızı yaşayın önce ohh tatile nereye gidiyosunuz sorması ayıpYok canim, kopeciklerden konusmak hosuma gider her zaman.
Bebek daha dusunmuyoruz canim. Ben calismiyorum. Kpssye girdim bu sene, hazirlik falan derken bi sene gecti. Simdi tatili bekliyoruz haftaya cikicaz tatile, ondan sonra biseyler bakicam.
İki sene olcak evleneli bebek icin erken daha bence
teşekkür ederiiimmEvli sayılırım canım ..
O senin güzelliğindendir bebeğim
Aynen, esim istiyor bazen ama sonra ben adamin icini karartiyorum bu dunyaya cocuk getirilmez diye bi basliyorumHayırlısı olsun canım evet baya erken hayatınızı yaşayın önce ohh tatile nereye gidiyosunuz sorması ayıp
Ohhh tadını çıkarın bende antalyadayım side de yolunuz düşerse beklerim canım ..Aynen, esim istiyor bazen ama sonra ben adamin icini karartiyorum bu dunyaya cocuk getirilmez diye bi basliyorum
Tatile Didime gidicez nasipse. Belki bikac gun de Bodrum
Sen evlimisin peki canım yada manita flnteşekkür ederiiimm
henüz bekarım canım gelgitli 2,5 yıllık bir ilişkim var.Sen evlimisin peki canım yada manita fln
Amin canım hayırlısı olsun hakkınızda :)henüz bekarım canım gelgitli 2,5 yıllık bir ilişkim var.
Allah sonumuzu hayr etsiinn
B BayanHicKimse bir buçuk saat sızmışım resmen. Sevgilim mutfak dolabının üstündeki abur cubur depomuzu karıştırıyordu, onun sesine uyandım. Gözümü açmadan çikolatamı yedim, öyle uyandım
PersephoneH ve @mathilda55 sizlere de selam kızlar
PersephoneH 12 köpeğin varmış okudum. Ne güzel, kıskandım gerçekten
@mathilda55 senin avatarındaki kadın ne kadar güzel duman üflüyor öyle ya Offff çok fena sigara içesim var bugün
Son olarak ben de kendimi tanıtayım biraz. 26 yaşındayım, öğretmenlik okudum, okul zamanı yarı zamanlı olarak çalıştım hep ama daha tam zamanlı bir işe girmedim. Yüksek lisans için İngiltere'ye geldim, iki hafta içinde bitirip baba evine dönüyorum. Burada tanıştığım yabancı bir erkek arkadaşım var 8 aydır
Şuanda regl dönemimde olduğumdan (bunu da o kadar çok söyledim ki bütün forum öğrendi artık bugün adet olduğumu); ilişkimin geleceğini tehlikeye atacak kadar psikopatım bugün. Sevgiler, saygılar
Hellöööögececi tayfa burda olan el kaldırsın
Hellöööö
napan kıss ingilizz
Napıyım bacım, film izledik sevdiceğimle, salya sümük ağladım, şimdi de öyle yayılıyorumm
Sigara krizim tuttu, bırakmıştım, dedim dayanamıyorum, puro içelim bari, yolladım benimkini alıp gelicek... Senin imzadaki Shakira'yla Rihanna gibi poz vercem puroyla Tabii onlarınki orijinal küba purosu, bizimki çakma iki kuruşluk ama olsun
Sen napıyosun Merlinim Monrom
sevgilinle film izlemeni mi kıskansam, puro içecegini mi kıskansam, ingiltere de olmanı mı kıskansam bilemedim
bende adana sıcagında üç kuruşluk sigaramı içim tek başıma