Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohA iyoruum fark ettim ve şok oldum. birebir sohbetim yoktu ama siz baya yakondınız geçmiş olsun canım. ama yaşı 17 fln değildir ya o yorumlar flnbreakingbadd fake çıktı
sonbikaç sayfaya baksan anlarsın itiraf etti
ohA iyoruum fark ettim ve şok oldum. birebir sohbetim yoktu ama siz baya yakondınız geçmiş olsun canım. ama yaşı 17 fln değildir ya o yorumlar fln
Bence de 17 yas icin fazla bilgiliohA iyoruum fark ettim ve şok oldum. birebir sohbetim yoktu ama siz baya yakondınız geçmiş olsun canım. ama yaşı 17 fln değildir ya o yorumlar fln
Yok artık devenin bale pabucu!
Hemen hemen her gün konuyu okuyordum, muhabbetiniz, geyiğiniz hoştu falan...
Nasıl bir hayal gücü oha!
Teker teker ziyaretciler dokuluyo justohoo kimler kimler takip ediyormuş meğer bizi bak şimdi neden yazmadın hiç
yani yoksa 17lik kızdan bunlar çıkmazbence de kıvırıyor o erkek falan
ohoo kimler kimler takip ediyormuş meğer bizi bak şimdi neden yazmadın hiç
Teker teker ziyaretciler dokuluyo just
tamam buldum basından okudum justo. Her geyikte böyle bir şey illa çıkıyor ya aynını biz de yaşamıştık eskidensayfa 3198 bakın itiraf orda
azcık üşenmeyin aaa
siz ne yaşadınız acaba ? merak ettim detamam buldum basından okudum justo. Her geyikte böyle bir şey illa çıkıyor ya aynını biz de yaşamıştık eskiden
Neyse iyi ki çıkmıs ortaya
Bizim ki de kandırılma mevzusuydu da biraz karışık ve uzun aslında birkaç sene önceydisiz ne yaşadınız acaba ? merak ettim de
size de geçmiş olsun o haldeBizim ki de kandırılma mevzusuydu da biraz karışık ve uzun aslında birkaç sene önceydi
Teşekkür ederimsize de geçmiş olsun o halde
ne fotosu attı justarkadaşlar bbden attığıfoto sonrasında krkuyorum
bende anlamadım just şoktayım....ben hariç herkes anlamış zaten bi ben saf
bende anlamadım just şoktayım....
gel biz senle kanka olak bana özelini aç nedersin....
o değil de şimdi kimseye güvenemicez
Bende pek muhabbeti devam ettirme yeteneği yok , tıkanıyorum bir yerde ondan asdfg.
Okumak daha keyifliydi. ^_^
Yalnız burayı takip ederken, sürekli break için "yea bu kızın hemen hemen mükemmele yakın bir hayatı var, ve fakat çoğu zamanını nasıl burada harcıyor" derdim. Ne bileyim ya... Neyse umarım erkektir, dediği gibi 17'lik sorunları olan biriyse üzülürüm açıkçası onun için.