Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz cagiz şoka girdi cikamiyo
Kiz cagiz şoka girdi cikamiyo
Sigara i ihh. Kahve getirelim mi sanaaa liloosssssss bize 2 orta bir sadeee herkese sigara ikram ediyom? bi erkek üyeyi daha devirdik kk kadınları olarak
Erkek mi??herkese sigara ikram ediyom? bi erkek üyeyi daha devirdik kk kadınları olarak
Acasim geldi de ban yemekten tirstimbdvye açsan ne tutar lan konu
yah yabanci esim diye dikkatimi cekiyordu. tabi bir samimiyet kurmadik ama iyi keklendim. dizide inandigim karakterin aslinda darkside dan oldugunu ogrenmis gibiyim bakiniz kara para ask huseyinKiz cagiz şoka girdi cikamiyo
yah yabanci esim diye dikkatimi cekiyordu. tabi bir samimiyet kurmadik ama iyi keklendim. dizide inandigim karakterin aslinda darkside dan oldugunu ogrenmis gibiyim bakiniz kara para ask huseyin
Erkek mi??
Hahahaah yah yabanci esim diye dikkatimi cekiyordu. tabi bir samimiyet kurmadik ama iyi keklendim. dizide inandigim karakterin aslinda darkside dan oldugunu ogrenmis gibiyim bakiniz kara para ask huseyin
Oyy neler olmuş burda
Bi ara ben de takılmıştım bu topikte iki üç kelime etmiştim kendisiyle, hatta söyleyeyim sırf ona ısınamadım diye bi daha gelmemiştim. Altıncı hislerim beni yanıltmadı. Just ve diğer topik sakinleri geçmiş olsun hepinize, kandırılmak berbat bişey
Sen niye böylesin olum yaaben hariç herkes anlamış zaten bi ben saf
Sen niye böylesin olum yaa
just noldu ki burda özet versene
Ay lönk diye daldım ama oft.de gördüm breaking erkek miymiş şok oldum valla.Beğenirdim de yorumlarını Just bacım noluyor
geri sayfalara bak kız roman gibi
itiraf etti
başka bi kızın fotolarını atıyomuş bize italyan bi kızın
Çok uzun just ya olayın başını arıyorum da bulamadım. Neyse ben biraz daha bakınayım. Ortaya cıkaranlara da teşekkür etmek lazım şok oldum ciddengeri sayfalara bak kız roman gibi
itiraf etti
başka bi kızın fotolarını atıyomuş bize italyan bi kızın