Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım ve dediğim gibi hislerim gerçekti,sadece çok kötü bir dönemden geçiyorumYaa küçük hanım/beyefendinin elinde oyuncak olmuşuz!!!
Ne oluyor burda biriniz özet geçin
Bb bizi yediNe oluyor burda biriniz özet geçin
Kandırılmışız breakingbadd tarafından.Ne oluyor burda biriniz özet geçin
kızım ve dediğim gibi hislerim gerçekti,sadece çok kötü bir dönemden geçiyorum
sanal dolandırıcılık da diyebiliriz. duygularımız istismar edildi.Ne oluyor burda biriniz özet geçin
özele geçersek dinlemek istersen evet mune abla ama sen de aynı tepkiyi göstereceksin zaten,banla beni lütfenbreak anlatmak ister misin?
Cok ciddiyim dumur oldum ve cook uzun bir sure saka oldugunu dusundum...Yaa küçük hanım/beyefendinin elinde oyuncak olmuşuz!!!
Ne oluyor burda biriniz özet geçin
ömden mi,onlar da anlatabilir ama ailevi konulara gireceksem ben anlatayım,sadece erkek değilim o bilinsin,gazoza attım resimTamam kızlar, birde break anlatsın bakalım.
break yaşının 17 olduğunu ergenlik çağında zor durumdaki bir kız evladı olduğunu varsayarak yazıyorum, böyle birşeye gerek yoktu be çocuğum, şimdi ne yazsan doğru da olsa inanmayacaklarçok özür diliyorum hepinizden beni banlayınbir daha girmeyeceğim zaten
Ben hic sevmemistim zaten. İcten ice gicik oluyodum sanal dolandırıcılık da diyebiliriz. duygularımız istismar edildi.
sana fotoğraf atmadım mı?kızım,buna inandın umarım.isterse özelden mune ablaya da atarım.özelde anlatma muhabbeti nedir ya bütün topiği kekledin adam ol da burada açıkla bari!