Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen ortalama mı sordun yorum yaptın, konu açmışsın kpss mi norveç mi diye yani bu kadar senaryoyu benim aklım almıyor.biliyorum,onunda bir nedeni var ama söylemek istemiyorum,aæma çok mutsuzum her aman mutsuzdum
17yaşındaki kızlardan bahsettim,şuan okadar üzgünümki.sizin sevginize muhtaçtım anlamıyormusunuz,çok yalnızım ben.arkadaşım gibi hissediyordumbiliyosunuz? siz kimsiniz
geçen ortalama mı sordun yorum yaptın, konu açmışsın kpss mi norveç mi diye yani bu kadar senaryoyu benim aklım almıyor.
Bb ya da her kimsen, buradaki hiçkimse yaşın, ailevi durumun veya fiziğinle ilgilenmezdi emin ol. Ama sen yalan üzerine kurdun her şeyi ve en hassasımızı seçtin kendine just'ı. Şimdi sana inanmıyorum bence de erkeksin. Her neyse önemli değil lütfen artık git!
neden burada babamı öldürdüm hayalimde bir düşünür müsün,keşke hayatımı gösterebilsem sana şuanda.çok üzgünüm,senin kişiliğini gerçekten seviyordum ve keşke ilkinde başlamasaydım böylekonusunda kardeşim yok demiş
bana 3 biyolojik bi tane üvey kardeşim var dedi
annemle babamı nasıl ikna ederim diye sormuş
sonra bana babam yıllar önce öldü dedi
gideceğim,iyi değilim biliyorum özür diliyorum sadece.hayatım boyunca kabul edilmedim,beni de kabul etmeyeceksiniz sandımizmirdeysen gerçekten eğer bi sunday beye görün bence cidden yardıma ihtiyacın var
aşağlamak için demiyorum
neden burada babamı öldürdüm hayalimde bir düşünür müsün,keşke hayatımı gösterebilsem sana şuanda.çok üzgünüm,senin kişiliğini gerçekten seviyordum ve keşke ilkinde başlamasaydım böyle
yuuuuuh!
stalk edip gecemedim bu kadarini :)
bu kadar hayalgucu cok fazla.
norvec yabanci sevgili erasmus misafiri vs.
kesin hikayenin yarisi dogrudur.
yabanci sevgilisi yoktur ama erasmusa gitmistir felan
bu kadari uydurma olamaz
bak sana gerçekten yürektensöylüyorum inannya da inanma birazdan banlanırım zaten,yaşadığım hayatta beni seninle olan konuşmalarım ayakta tutuyor,çok kötü durumdayımvalla bana hayatımda ikinci kez yapılıyor bu
ben de mine diye bi kızı arkadaş belledim ama öyle bi kız aslında yok
bak sana gerçekten yürektensöylüyorum inannya da inanma birazdan banlanırım zaten,yaşadığım hayatta beni seninle olan konuşmalarım ayakta tutuyor,çok kötü durumdayım
özele gelebilir misin istersen ama ısrar etmeyeceğim,burdan konuşmak istemiyorum nolurbaba seni istismar mı ediyor
Ya ufak yalanlarmiydi sanki sen senaryo yazdin.kes artik.birazdan bilek kestim hap ictimlerede baslarsin sen.hadi isine bak.konu niye actin o kadar.yok kuzen yok anan.salak sankyosun insanalri sen.gir lysye hazirlanbak sana gerçekten yürektensöylüyorum inannya da inanma birazdan banlanırım zaten,yaşadığım hayatta beni seninle olan konuşmalarım ayakta tutuyor,çok kötü durumdayım
hazırlanıyorum.ama manevi güç sağlıyordunuz bana.Ya ufak yalanlarmiydi sanki sen senaryo yazdin.kes artik.birazdan bilek kestim hap ictimlerede baslarsin sen.hadi isine bak.konu niye actin o kadar.yok kuzen yok anan.salak sankyosun insanalri sen.gir lysye hazirlan
her dk netteyken nasıl hazırlanıyosun ben onu anlamadım gecelere kadar buradasınhazırlanıyorum.ama manevi güç sağlıyordunuz bana.