- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnun cok havadaydi agzimiza ediyodun yukardan yukardan noldu.cesit cesit senaryolar.simdide bunumu deneyeceksin.yemezler annem.daha once yemedim bunuda yememdemekki çok belli edsiyordum.
kızlar sizden küçük olacaktım,konuşmayacaktınız,sadece sizinle iletişimim var ve seviyroum gerçekten,hislerim gerçek
noluyo burada
insanları kandır, sonra kaç çok güzel.size daha önce söylediğim yalan yüzünden kız olduğuma inanmayacaksınız biliyorum,ama dışlanınca böyle oluyorişte.hayalimdeki hayatı yazdım buraya,üzgünüm,çok üzgünüm.çıkıyorum,kiblersiniz beni
Daha önce söylediğin yalan değil yalanlar.size daha önce söylediğim yalan yüzünden kız olduğuma inanmayacaksınız biliyorum,ama dışlanınca böyle oluyorişte.hayalimdeki hayatı yazdım buraya,üzgünüm,çok üzgünüm.çıkıyorum,kiblersiniz beni
17 yaşında anlattığın gibi bir kız senin gibi her poku bilemezdi.erkek değilim,özzür diliyorum hepinizden.justı da insan olarrak gerçekten çok sveiyorum keşke yanımda olsa,arrkadaşım olsaydı
biliyorum,biliyoruz.dediğim gibi inanmamanızı anlıyorum ama gerçek bu.yalnızım arkadaşlar.17 yaşında anlattığın gibi bir kız senin gibi her poku bilemezdi.
biliyorum,onunda bir nedeni var ama söylemek istemiyorum,aæma çok mutsuzum her aman mutsuzdumSen 17sinde bi kız olsan cinsellikle ilgili bu kadar şey bilemezsin
biliyorum,biliyoruz.dediğim gibi inanmamanızı anlıyorum ama gerçek bu.yalnızım arkadaşlar.