- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimla degılsinkızlar bu so n mesajım.ben 17yaşındayım annem babam ayrı babamla yaşıyorum yalnızım ve çirkinim.sadece ama sadece sevgiye ihtiyacım vardı,üye oldum,güzel olmak istedim internetten buldum fotoğrafı.hepinizden ağlayarak özür diliyorum kandırdığım için ama sevgim gerçekti.hoşşçakalın
Kandırmana gerek yoktukızlar bu so n mesajım.ben 17yaşındayım annem babam ayrı babamla yaşıyorum yalnızım ve çirkinim.sadece ama sadece sevgiye ihtiyacım vardı,üye oldum,güzel olmak istedim internetten buldum fotoğrafı.hepinizden ağlayarak özür diliyorum kandırdığım için ama sevgim gerçekti.hoşşçakalın
olsun..hiçbirzaman kimseyle olamadım zaten.özür diliyorum ve çıkıyorumBizimla degılsin
Neden boyle biseye ihtiyac duydun ki?kızlar bu so n mesajım.ben 17yaşındayım annem babam ayrı babamla yaşıyorum yalnızım ve çirkinim.sadece ama sadece sevgiye ihtiyacım vardı,üye oldum,güzel olmak istedim internetten buldum fotoğrafı.hepinizden ağlayarak özür diliyorum kandırdığım için ama sevgim gerçekti.hoşşçakalın
Ne alakasi var? Ya oldugun gibi gorun ya da göründüğün gibi ol.beni bu konuda bile savunmanız ağlattı beni,özür dilerimama öyle söylesem,sevilmezdim.hiç sevilmedim,anlayın beni
Canim biz seni savunmadik ben mesaj falan atmadim.ben senin fake oldugunu bi aydir biliyodum.hayal gucunu gormek istedim.burda hepimiz neler yasadik,ne sorunlar yasadigimizi bildigin halde yaptigin cirkin ayip.kimse kimsenin oyuncagi degil.yalanlarin zaten asikardi.kimse cocuk degil salak degil.bu sana bi ders olsunbeni bu konuda bile savunmanız ağlattı beni,özür dilerimama öyle söylesem,sevilmezdim.hiç sevilmedim,anlayın beni
hayatım boyunca dışlandım.okızın instagramına da mesaj atmayın nolur,zaten yakında internetim kapanacak kapattıracak babam,ben sadece burda sevilince mutlu olmuştumNeden boyle biseye ihtiyac duydun ki?
beni bu konuda bile savunmanız ağlattı beni,özür dilerimama öyle söylesem,sevilmezdim.hiç sevilmedim,anlayın beni
atmadık zaten.hayatım boyunca dışlandım.okızın instagramına da mesaj atmayın nolur,zaten yakında internetim kapanacak kapattıracak babam,ben sadece burda sevilince mutlu olmuştum
tamam,dersimi aldım çıkıyorum ozaman,birdaha kendim gibi olacağım,ama yine de hepinize teker teker saygım var ve seviyorum,tekrar özürdilerimCanim biz seni savunmadik ben mesaj falan atmadim.ben senin fake oldugunu bi aydir biliyodum.hayal gucunu gormek istedim.burda hepimiz neler yasadik,ne sorunlar yasadigimizi bildigin halde yaptigin cirkin ayip.kimse kimsenin oyuncagi degil.yalanlarin zaten asikardi.kimse cocuk degil salak degil.bu sana bi ders olsun
neden sevilmeyesin ki biz senin muhabbetini sevmiştik
tipini ya da norveçte olmanı falan değil
demekki çok belli edsiyordum.atmadık zaten.
her şeyin farkındayız biz.
seni deniyorduk
ne alakası var yaşlademekki çok belli edsiyordum.
kızlar sizden küçük olacaktım,konuşmayacaktınız,sadece sizinle iletişimim var ve seviyroum gerçekten,hislerim gerçek
demekki çok belli edsiyordum.
kızlar sizden küçük olacaktım,konuşmayacaktınız,sadece sizinle iletişimim var ve seviyroum gerçekten,hislerim gerçek