- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
senın bılgılerı ele gecırmıs bu stalkerezgi biraz hızlı olurmusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senın bılgılerı ele gecırmıs bu stalkerezgi biraz hızlı olurmusun
ezgi biraz hızlı olurmusun
ben bu tişörtle bidün çekildim onu sevgilimin telefonunda iclouda attım bi debugğn,onu atmadım.attığımımı almış,neden almış,neden hesapaçmış anlamadımsenın bılgılerı ele gecırmıs bu stalker
ya sana anlatmıştım ya bana mesaj attı diye,ondan sonra sevgilimle konuştular devamını bilmiyorum.siz küs falan mısınız ya kavga mı oldu neden böyle bişey yapıyo ki
E bilmiyomusun eski hesabini.lauretta.21ezgi biraz hızlı olurmusun
biliyorum da obenim 3sene önceki hesabım,onu açması saçmaE bilmiyomusun eski hesabini.lauretta.21
ya sana anlatmıştım ya bana mesaj attı diye,ondan sonra sevgilimle konuştular devamını bilmiyorum.
Acamazki geri.ayni hesap geri donemez sekilde kapaniyo.ayni hesap degil bubiliyorum da obenim 3sene önceki hesabım,onu açması saçma
tamam da adı oydu.Acamazki geri.ayni hesap geri donemez sekilde kapaniyo.ayni hesap degil bu
ya hani kavga ettik ne yazayım dedim sen de sevgiline ver oyazsın dedinhatırlayamadım ya
tamam da adı oydu.
ya hani kavga ettik ne yazayım dedim sen de sevgiline ver oyazsın dedin
Dur ben yaziyorum kendi hesabimdan sikayet ediyorum kapatsinlar hesabi.bi dm atiyim derdi neymis aptalin
ama İtalyan galiba buDur ben yaziyorum kendi hesabimdan sikayet ediyorum kapatsinlar hesabi.bi dm atiyim derdi neymis aptalin
Aynen yaziyorum simdi bi yandanda ceviriyorum gugildanaynen ha suç duyurusunda bile bulunulabilir yurtdışında böyle şeyleri çok ciddiye alıyolar bilişim suçu başkasının fotosunu kullanmak
ben yardım edebilirim çeviriyeAynen yaziyorum simdi bi yandanda ceviriyorum gugildan
Aynen yaziyorum simdi bi yandanda ceviriyorum gugildan