eski sevdiği 4just değilmişim.. umrunda değilmiş artık uzatmaya gerek yokmuş bitmiş..
haha şaka gibi ya.. ben bu ilişkiyi anlatsam varya adanaya gelir gırtlagına yapışırsınız hala ben suçlu duruma düşüyorum
bilemedimm.
Nasılsınız =))Sakin ol..
Ne konuştunuz ?
Selam
eski sevdiği 4just değilmişim.. umrunda değilmiş artık uzatmaya gerek yokmuş bitmiş..
haha şaka gibi ya.. ben bu ilişkiyi anlatsam varya adanaya gelir gırtlagına yapışırsınız hala ben suçlu duruma düşüyorum
Bogaz agrısı degıl yutkundugumda sankı ılerı gerı gıden bısı var rahatsız edıyor netten baktıgıma gore reflu cıkıyor(
anlayabiliyorum. büyük ihtimalle sitede bana da mal gözüyle bakıyorlar bu adamla olduğum için
dışarıdan baksam ben de kendime mal derim.
tamamm,bence çok şımartmışsın adamı bırak naparsa yapsın.yarın sana uzunca bi msj atcam kafamı topladıgımda.. bdvde paylaşamam içimde tutarsam da patlıcam..
Barısırsınız o gune kadar sevıyorsa yapar26sında
ben diyorum artık just.. tam bir malım.. kendime saygım kalmadı.. insanın kendine saygısı kalmayınca kimse ona saygı duymuyor bunu anladım..
Barısırsınız o gune kadar sevıyorsa yapar
KOtuyum hemde cook=((İyiyim sen
eski sevdigim just degilsin demesi artık sevmiyorum demeye geliyor işte..
benim de kalmadı. sen olanları bilmezsin belki o kadar eskiden tanışmıyoruz ama bıktım.
muhtemelen oturur ağlarım ben bu gece aptallığıma
konularından bildigim kadar işte.. bende aglıyorum bi saattir.. nasıl bu kadar gurursuz olabildim.. her seferinde affettim.. eşşeğim
bok herif o çok mu eskisi gibiymiş sanki sana suç buluyor ağzına sçtığım.
KOtuyum hemde cook=((
ben yarın sürüne sürüne dilekçemi vermeye gidiyorum.
her kavgada bana küfür eden şerefsiz. 1.5 yıldır ha değişti ha değişecek diye beklemekten lanet ettim
bırak ya ben nasıl 3 gündür aşkım diyebiliyorum ki öyle bi meymenetsize.