- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
Salla sende tekmeyı vur tötüne ...eski sevdigim just degilsin demesi artık sevmiyorum demeye geliyor işte..
Noldu ki
Sana noldu ya
Herkese bi haller olmuş anlatın kızlar
sana noldubırak ya ben nasıl 3 gündür aşkım diyebiliyorum ki öyle bi meymenetsize.
değişmez. ben inadını kırmak için 8 ay uğraştım anca öyle sevgi gösterdi köpek.
noldu size bi anda
Salla sende tekmeyı vur tötüne ...
3 KURUSLUK INSANA 5 KURUSLUK DEGER VERIRSEN GERI KALAN O 2 KURUSA SENI SATAR .....
kı sekıl A dAkı gıbı takma =((
vercem dilekçeyi celp gitsin evine. bakalım.
sana noldu
siz bide evlisiniz just çok daha zor
her kavgada bana küfür eden şerefsiz. 1.5 yıldır ha değişti ha değişecek diye beklemekten lanet ettim
Noldu ki
Boswer ya canım aıkıldı kk bazı uyelerden
Sana noldu ya
Herkese bi haller olmuş anlatın kızlar
bu ne ya her kafası bozduğunda bok bok ergen gibi içmeler
bi derdin varsa söyle beraber aşalım diyorum ben daha napıyım just??
daha ne yapabilirim elimden ne gelir yani
bugün de önce iyiydi sonra ben neşeli muhabbet ederken iyi valla yazdı sonra baktım whatsappe girmiş girmiş bi bok yazmadı bana
sonra da iyi geceler yattım ben gülücük yapmış zıbarmış.
kimle konuşuyoduysa artık.
Ya hanımlar neden kendinize hakaret ediyorsunuz ? (Toplu alıntı yapamadım idare edin sözüm ikinize )
Sevmişssiniz değişmesini umut etmişssiniz fedakarlık yapmışssınız nesi mallık bunun ? İnsan sevdiğine emek verir kestirip atmak kolay mı ? Bakın ben burada akıl verip kendim de eşime çok tavizler veriyorum e seviyorum aşığım. Kendinizi suçlamayın elinizden geleni yapmışssınız.
ya ben mi yanlışım kızlar insanlar karıları onlara geri dönsün diye neler yapıyolar kapılarına güller döküyolar affet pişmanım diyolar bu ne rahatlık ya
olmuyor işte vive öyle bi an geliyoki insanın hakketen basireti baglanıyor elim kolum dilim donup kalıyor
kendimi tanıyamıyorum artık ya
Geyik diye geldim rakı sofrası çıktıüzülmeyin kadınlar üzülmeyin! Yola gelmiyosa basın tekmeyi ama kendinize öyle şeyler demeyin bidaha!
senn haklısın olayı ciddileştirirsen anlar belki.ya ben mi yanlışım kızlar insanlar karıları onlara geri dönsün diye neler yapıyolar kapılarına güller döküyolar affet pişmanım diyolar bu ne rahatlık ya
senn haklısın olayı ciddileştirirsen anlar belki.