- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Oooo dostumm erkenciisin.yapiyim ben
iyilik seen
niye iççtin kızımmm
şuan ölene kadar içesim var
Sızıyorum, sızıyorum, sızdıııım. Seviyorum heppinizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo dostumm erkenciisin.yapiyim ben
iyilik seen
niye iççtin kızımmm
şuan ölene kadar içesim var
atarr.bitti ya bu sefer hakkaten bitti.. dogum günümde bişi yaparmı diye sordum ya size.. hçbişi yapmıcak..
msj bile atmıcak..
bitti ya bu sefer hakkaten bitti.. dogum günümde bişi yaparmı diye sordum ya size.. hçbişi yapmıcak..
msj bile atmıcak..
Sızıyorum, sızıyorum, sızdıııım. Seviyorum heppinizi.
Bendede o var acıma yok ama sankı bogazımda dugum varbiraz önce msjlaştık.. eminim artık bittiğine.. şu yutkunamadıgım düğüm gitsin diye bogazımı söküp atasım var..
ara konuş bence sesini duyunca değişir..biraz önce msjlaştık.. eminim artık bittiğine.. şu yutkunamadıgım düğüm gitsin diye bogazımı söküp atasım var..
biraz önce msjlaştık.. eminim artık bittiğine.. şu yutkunamadıgım düğüm gitsin diye bogazımı söküp atasım var..
Slm kızlarrr
Bendede o var acıma yok ama sankı bogazımda dugum var
Ne zmn dogum gunun 4justıcebiraz önce msjlaştık.. eminim artık bittiğine.. şu yutkunamadıgım düğüm gitsin diye bogazımı söküp atasım var..
ara konuş bence sesini duyunca değişir..
Ne zmn dogum gunun 4justıce
bilemedimm.engelliyim bb engelli arayamıyorum bile sen düşün durumu
Sakin ol..
Ne konuştunuz ?
Selam
Bogaz agrısı degıl yutkundugumda sankı ılerı gerı gıden bısı var rahatsız edıyor netten baktıgıma gore reflu cıkıyor (Senin neyin var
ben mutluyum ama kolaylıkla depresif olabilirim.herkes mutsuz herhalde bu gece
ben mutluyum ama kolaylıkla depresif olabilirim.
ya o zaman biraz umursamaz davran boşverr.eski sevdiği 4just değilmişim.. umrunda değilmiş artık uzatmaya gerek yokmuş bitmiş..
haha şaka gibi ya.. ben bu ilişkiyi anlatsam varya adanaya gelir gırtlagına yapışırsınız hala ben suçlu duruma düşüyorum