Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
noldu size bi anda :KK43:

bu ne ya her kafası bozduğunda bok bok ergen gibi içmeler
bi derdin varsa söyle beraber aşalım diyorum ben daha napıyım just??
daha ne yapabilirim elimden ne gelir yani
bugün de önce iyiydi sonra ben neşeli muhabbet ederken iyi valla yazdı sonra baktım whatsappe girmiş girmiş bi bok yazmadı bana

sonra da iyi geceler yattım ben gülücük yapmış zıbarmış.

kimle konuşuyoduysa artık.

her kavgada bana küfür eden şerefsiz. 1.5 yıldır ha değişti ha değişecek diye beklemekten lanet ettim

Ya hanımlar neden kendinize hakaret ediyorsunuz ? (Toplu alıntı yapamadım idare edin sözüm ikinize )

Sevmişssiniz değişmesini umut etmişssiniz fedakarlık yapmışssınız nesi mallık bunun ? İnsan sevdiğine emek verir kestirip atmak kolay mı ? Bakın ben burada akıl verip kendim de eşime çok tavizler veriyorum e seviyorum aşığım. Kendinizi suçlamayın elinizden geleni yapmışssınız.

bu ne ya her kafası bozduğunda bok bok ergen gibi içmeler
bi derdin varsa söyle beraber aşalım diyorum ben daha napıyım just??
daha ne yapabilirim elimden ne gelir yani
bugün de önce iyiydi sonra ben neşeli muhabbet ederken iyi valla yazdı sonra baktım whatsappe girmiş girmiş bi bok yazmadı bana

sonra da iyi geceler yattım ben gülücük yapmış zıbarmış.

kimle konuşuyoduysa artık.

bunlardan adam olmaz al birini vur ötekine. sen iyimser yaklaştın ya cıvıtmış yine

ya ben mi yanlışım kızlar insanlar karıları onlara geri dönsün diye neler yapıyolar kapılarına güller döküyolar affet pişmanım diyolar bu ne rahatlık ya

Ya hanımlar neden kendinize hakaret ediyorsunuz ? (Toplu alıntı yapamadım idare edin sözüm ikinize )

Sevmişssiniz değişmesini umut etmişssiniz fedakarlık yapmışssınız nesi mallık bunun ? İnsan sevdiğine emek verir kestirip atmak kolay mı ? Bakın ben burada akıl verip kendim de eşime çok tavizler veriyorum e seviyorum aşığım. Kendinizi suçlamayın elinizden geleni yapmışssınız.

olmuyor işte vive öyle bi an geliyoki insanın hakketen basireti baglanıyor elim kolum dilim donup kalıyor
kendimi tanıyamıyorum artık ya

Geyik diye geldim rakı sofrası çıktı :KK51::KK14:üzülmeyin kadınlar üzülmeyin! Yola gelmiyosa basın tekmeyi ama kendinize öyle şeyler demeyin bidaha!

Geyik diye geldim rakı sofrası çıktı :KK51::KK14:üzülmeyin kadınlar üzülmeyin! Yola gelmiyosa basın tekmeyi ama kendinize öyle şeyler demeyin bidaha!

nasıl demiyim karşımdaki adam 1 gün boyunca bana işkence yapmış hem de karşıyakanın göbeğinde. ve ben bu adamı aşkım dedim bağrıma bastım. noldu bu ne ilgisizlik umursamazlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X