Yooo yooo darling iste orda yaniliyosun
Kesinlikle ustelik doguma yardimci!tecrubeyle sabit!çocuk dogmadan 1 gün öncesine kadar sevişmezsen bende bişi bilmiyorum
çocuk dogmadan 1 gün öncesine kadar sevişmezsen bende bişi bilmiyorum
o nekineFirijit mi oldun kiiiizzz?
ayyy aklıma bi filmin başı geldi karıkoca sevişirken çocuk camdan atlayıp ölüyodu.ya ben bebe konusunda şunu düşünüyom bebe olunca rahat sevişilmez
Yok sese alisik buyuyo oyle bebeler sen onu takmae gürültü çıkarmamak gerekir o zaman uyanır filan
Kesinlikle ustelik doguma yardimci!tecrubeyle sabit!
benimkinden sikildim artikneden ki acaba
sen olmuşsun olmuşsun senden bekleriz tavsiyeleri o zaman
Yok sese alisik buyuyo oyle bebeler sen onu takma
benimkinden sikildim artikhep bulgur yenmiyoki
Yenir yenir yeniyo yani bigun sebzeli bigun sade bigun domatesli en olmadi kremalibenimkinden sikildim artikhep bulgur yenmiyoki
ne yorcam,vermiyorum olup bitio,heyecan lazim benim hayatima sanirimben utanırım vallazaten sevişirken klima açarım hep gürültülü çalışıyor benim klima
o zaman onu seninki düşünsün sen niye kendini yoruyosun ki
ne yorcam,vermiyorum olup bitio,heyecan lazim benim hayatima sanirim
bunlarin hepsi ayni kisimi oluyor..gunluk fantazi listesi hazirlamali aslindaYenir yenir yeniyo yani bigun sebzeli bigun sade bigun domatesli en olmadi kremali
ona küçük sürprizler yap.ne yorcam,vermiyorum olup bitio,heyecan lazim benim hayatima sanirim
Tabiki oyle olsa evlilik diye bisey kalmaz ayol.yapabilirsin ciddiyimmmbunlarin hepsi ayni kisimi oluyor..gunluk fantazi listesi hazirlamali aslinda
kavga ettigimizde cok zevkli oluyorduygusal heyecanlar katın önce madem
Bence de daha hayvanimsi oluyorkavga ettigimizde cok zevkli oluyor
kavga ettigimizde cok zevkli oluyor