- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
daş gibisin.Şimcikk
Ben 164 boyunda
52 kilo
19yaşındayım
Taliplerimi bekl....
Dur la böyle değildi
Neyse normal miyim kankaa kilo vermeli miyim
Cocukluktan beri en buyuk hayalim lömbür lömbür ciciklerim olsun,dantelli suddyenler takayimBenim ciciklerden veremm sana
Ağzıma giricek
Boğazından 4 parmak aşağıda çizgileri başlıyiirrr
Totom buyuk benmciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalete gitmedim dana gibi oldum her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagim
daş gibisin.
cicik ne be meme diyin şuna.benim cicikler büyüdü kilo alınca hahahah
Ben yuvarlanan kaya gibiyimdaş gibisin.
Cocukluktan beri en buyuk hayalim lömbür lömbür ciciklerim olsun,dantelli suddyenler takayimanaminkileri takar icine corap koyardim olmayinca olmuyor. Yok denecek kadar az bu gidisle silikon yolu gorunuyor bana
cicik ne be meme diyin şuna.
basenler diyetle gitmez sporla gider.Basenlerim vardı bi ara onlar eri ama bazen hala çok gözüküyorum..
Hee bide 55 kiloyada çıktığım oluyoorrrrr
Zıkkım olasi benmkiler erik kadarbenim cicikler büyüdü kilo alınca hahahah
basenler diyetle gitmez sporla gider.
Zıkkım olasi benmkiler erik kadarkocam kucuk memeli karim diye seviyor beni ne yedin,ne ictinde oyle oldu
Zıkkım olasi benmkiler erik kadarkocam kucuk memeli karim diye seviyor beni ne yedin,ne ictinde oyle oldu
ne bileyim gerçi annemin de böyleymiş bizde genetik 20li yaşlarda büyüdü diyor annem de hele çocuktan sonra forra olmuştam yerinde şu an memiklerinin boyu
aslında küçük olması bu açıdan iyi bebe olunca zaten büyücek düşünsene
benimki de japon göğüslüm diyor -.-
Japon ne alaka ??
basenler diyetle gitmez sporla gider.
Bizde herkesin forra benimkiler genlere bas kaldiriyorne bileyim gerçi annemin de böyleymiş bizde genetik 20li yaşlarda büyüdü diyor annem de hele çocuktan sonra forra olmuştam yerinde şu an memiklerinin boyu
aslında küçük olması bu açıdan iyi bebe olunca zaten büyücek düşünsene
benimki de japon göğüslüm diyor -.-
kız görmedin mi hiç filmlerde hep ufaccık oluyo onların -.-