- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
çikolata yok,..yapıyor tabii ayrıca geçmek bilmeyen bir enfeksiyonum var o ilaçlar da kilo aldırdı
çikolata diyeti yapalım hacı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çikolata yok,..yapıyor tabii ayrıca geçmek bilmeyen bir enfeksiyonum var o ilaçlar da kilo aldırdı
çikolata diyeti yapalım hacı
kansızlık çok berbat bişy umarım çıkmaz annem 1yıl booyunca her sabah mide bulantısı baş dönmesiyle uyandı,ama ilaçları kullanınca rahatlıyosunKansızlığı daha bilmiyorum test yaptırıcamda
Simdi diyetisyen hanimcigim benm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim yaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yedigimi cikarma sizce bulimia nukseder mi diyet bu hastaligi hortlatir mi?
çikolata yok,..
ya bulimia da kendin kusturduktan sonra nüksetmesi gerekiyor,diyetini bol öğünlü yaaprsan nüksetmez bence,ama bulimia tedavisinolduğun diyetisyene de bir sor.
kansızlık çok berbat bişy umarım çıkmaz annem 1yıl booyunca her sabah mide bulantısı baş dönmesiyle uyandı,ama ilaçları kullanınca rahatlıyosun
Anaaa ben cok şişkoyummsen kaça kaçsın hacı
ben 1.65 e 52dim
57 olmuşum
sorun yok antreman oluyo bana.BB mıçtın herkes sana bişeyler sorucak artık ahahahahahsdfg
Bilgileriniz tazelenmis oliyor fena misorun yok antreman oluyo bana.
aynen.bu arada o kadar şişko değilsiniz.Bilgileriniz tazelenmis oliyor fena mi
sorun yok antreman oluyo bana.
Anaaa ben cok şişkoyumm
sorumdan kaçtın çakaaal kaç kilosun hacı ya
ben de şişkooyuum
görmedim çatlak ne sordun.Diyetisyeeeennnnnnnn benii duyyy sesimeeeee geeeeellllllllll diyetisyeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Totom buyuk benm ciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalete gitmedim dana gibi oldum her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagimaynen.bu arada o kadar şişko değilsiniz.
görmedim çatlak ne sordun.
Totom buyuk benm ciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalet gitmedim dana gibi oldum her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagim
Benden 1cm uzun 8 kilo zayifsinnnnŞimcikk
Ben 164 boyunda
52 kilo
19yaşındayım
Taliplerimi bekl....
Dur la böyle değildi
Neyse normal miyim kankaa kilo vermeli miyim
Benden 1cm uzun 8 kilo zayifsinnnn