Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi diyetisyen hanimcigim :KK53: benm boyum 163. Bundan 8 sene once bulimia gecirdim. Ama zayiflamak icin degil psikilojik rahatsizliklardan yedigim yaramaz oldu. 37 kiloya dustum. O ara hayatimin askiyla tanisip hayata baglaninca 50 kiloya ciktim. Suan da 60 kiloyum. 63tum 2 haftada spor ve diyetle 60a dustum. Ama bende yine mide bulantilari basladi yedigimi cikarma o_O sizce bulimia nukseder mio_O diyet bu hastaligi hortlatir mi?

Diyetisyen hanımcığımmmmm :KK70: :KK70:

Bende 163 boyunda 52 kilo 19 yaşındayım arasıra kendimi kilolu hissdiyorum bu kilom yaşıma göre nasıl ?

kansızlık çok berbat bişy umarım çıkmaz annem 1yıl booyunca her sabah mide bulantısı baş dönmesiyle uyandı,ama ilaçları kullanınca rahatlıyosun

İnşALLAH kansızlık çıkar..
Çünkü bende hipoglisemi var eğer oysa çok kötü..
Veya vertigoysa

Diyetisyeeeennnnnnnn benii duyyy sesimeeeee geeeeellllllllll diyetisyeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK75::KK37:

aynen.bu arada o kadar şişko değilsiniz.:KK76::KK76:
Totom buyuk benm :KK48: ciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum:KK53: neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalete gitmedim dana gibi oldum :KK70: her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi :KK67: bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagim:KK52:

Totom buyuk benm :KK48: ciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum:KK53: neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalet gitmedim dana gibi oldum :KK70: her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi :KK67: bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagim:KK52:

Benim ciciklerden veremm sana :KK70::KK70:

Ağzıma giricek :KK70:
Boğazından 4 parmak aşağıda çizgileri başlıyiirrr:mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X