- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
1.66 boyum 57 kiloyum suan.52 kilodan 72lere ciktim ama toparladim sukur.5 kilom kaldi vericek.Nirden buluruz bunu ??
Sen nasılsın ki ?
Bende sizin gibiydim bir zamanda sizde olucaksınız benim gibi bir zamanlar
Gittigidiyorda falan satiliyor. Ben eliptik bisiklet almistim ggdan icinde hediye geldi. Cok da hayra gectiNirden buluruz bunu ??
Sen nasılsın ki ?
Bende sizin gibiydim bir zamanda sizde olucaksınız benim gibi bir zamanlar
aynen genelde promosyon olur twister.Gittigidiyorda falan satiliyor. Ben eliptik bisiklet almistim ggdan icinde hediye geldi. Cok da hayra gectiucuz zaten fiyatlari 20-30 tl civari
1.66 boyum 57 kiloyum suan.52 kilodan 72lere ciktim ama toparladim sukur.5 kilom kaldi vericek.
Gittigidiyorda falan satiliyor. Ben eliptik bisiklet almistim ggdan icinde hediye geldi. Cok da hayra gectiucuz zaten fiyatlari 20-30 tl civari
Vayyy sende baya citirmisin1.66 boyum 57 kiloyum suan.52 kilodan 72lere ciktim ama toparladim sukur.5 kilom kaldi vericek.
Alayim gulümŞişko mişko değilsin o zaman sen
Baa sen all
Gitti gidiyorda vardır twister.
ne güzel herkes zayıf gel öpücem.1.66 boyum 57 kiloyum suan.52 kilodan 72lere ciktim ama toparladim sukur.5 kilom kaldi vericek.
Adresi veriyorum gönderirisin
ruhum sisko benim yemek yemeyi inanilmaz seviyorum.gerci pis seyleri yemem ne biliyim hamburger falan 40Vayyy sende baya citirmisinnickini degistir siskoanneden çıtıranne`ye terfi etmissin masallah
Suan en sisko benm. Psikolojim bozuldu bozulacak. Psikologumu getirin banaaa juussstttt jussssttttttt acil durumne güzel herkes zayıf gel öpücem.
amann balık etlisin sen.Suan en sisko benm. Psikolojim bozuldu bozulacak. Psikologumu getirin banaaa juussstttt jussssttttttt acil durum
Neyyyamann balık etlisin sen.
kızım boy kilon neydi ki.Neyyypsikolojim bozulmayacaksa da bu msjdan sonra bozulacak yeminlen
163 e 60kızım boy kilon neydi ki.
Heee ciplak resim gondercem sanaSapukluk yapıcassunnnn dimii çakaaaaalllll
Verirsin verirsin..163 e 60