Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ciciklerden veremm sana :KK70::KK70:

Ağzıma giricek :KK70:
Boğazından 4 parmak aşağıda çizgileri başlıyiirrr:mad:
Cocukluktan beri en buyuk hayalim lömbür lömbür ciciklerim olsun,dantelli suddyenler takayim :KK48: anaminkileri takar icine corap koyardim :KK48: olmayinca olmuyor. Yok denecek kadar az bu gidisle silikon yolu gorunuyor bana:KK53:

Totom buyuk benm :KK48: ciciklerim cok kucuktu hep kilo almak istiyordum zayifsin diye kucuk diyorlardi. Halbuki ne alaka hormonal bir durum:KK53: neyse ben yine kendi istegimle yidim ictim tuvalete gitmedim dana gibi oldum :KK70: her yerim buyudu cicikler inatla yerinde saydi :KK67: bende geri 55 kiloya dusmeye caliyorum. Azimliyim basaracagim:KK52:

benim cicikler büyüdü kilo alınca hahahah

Cocukluktan beri en buyuk hayalim lömbür lömbür ciciklerim olsun,dantelli suddyenler takayim :KK48: anaminkileri takar icine corap koyardim :KK48: olmayinca olmuyor. Yok denecek kadar az bu gidisle silikon yolu gorunuyor bana:KK53:

Dantelli şeyleri sevmiyorum yaa:rolleyes:

Zıkkım olasi benmkiler erik kadar:KK53: kocam kucuk memeli karim diye seviyor beni:mad::mad::KK70: ne yedin,ne ictinde oyle oldu

ne bileyim gerçi annemin de böyleymiş bizde genetik 20li yaşlarda büyüdü diyor annem de hele çocuktan sonra forra olmuş :KK70: tam yerinde şu an memiklerinin boyu

aslında küçük olması bu açıdan iyi bebe olunca zaten büyücek düşünsene

benimki de japon göğüslüm diyor -.-

ne bileyim gerçi annemin de böyleymiş bizde genetik 20li yaşlarda büyüdü diyor annem de hele çocuktan sonra forra olmuş :KK70: tam yerinde şu an memiklerinin boyu

Japon ne alaka ??

Bizde herkesin forra benimkiler genlere bas kaldiriyor:KK53: kadere razi olsana be gulüm nedir bu inat anlamiyorum ki :KK61: en buyuk derdim acildi suands koltug uzanayim mi? :KK14::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X