Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemezlermi yobaz gerici amerika gormus adam yaptigina bak bilmemne.ne bk oluyosa amerika gorunce.diyorum normal dusunemiyo cocuk psikolojisi iyi degil kaldi ki ayrildik yani susun artik sonucta cocugumun babasi.yok anacim dinlerler mi

yalnız amerikadaki tutucular ortadoğudakilerden fena bundan haberdarlar mı :KK53:

BB JUST buluşun leeen kafa dagtın azcık sefamız olsun
4r5y9.jpg

izmirde değilim ki ya keşke önceden çağıraydın sabah fuara gelmiştik ama çağırman bile mutlu etti tanımıyosun etmiyosun ama çağırabiliyosun beni ben niye böyle duygusal oldum bilmiyorum gel öpücem :cry:
öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.

tamam işte ben de son dönemler böyle çöküntüde ve depresyondaydım doğal yani boşanmak kolay bir şey mi
valla bir şey diyeyim mi benimkinin dize getirmek 5 ayı aldı
kolay değil
ama sabırla beklerim diyosun zaman ver
Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorum

Ama ben bunlari evliyken gunah adi altinda yapamiyorum.bi konusulsun avukatla da bi ciddiyetini anlasin isin diye dusunuyorum

ha bak onu yapabilirsin benimki de avukattan sonra çıldırmıştı sonra biraz pisleşti sonra sessiz evre en son yuvaya dönüş :KK70:

öppp,nolcak ya zaten ben de evde sıkıldım şimdi bana içki dediniz damarım tuttu.

benim izmirdeki evde jack de vardı olmeca da bi de şaraplar vardı meyviş meyviş of :KK53:

ha bak onu yapabilirsin benimki de avukattan sonra çıldırmıştı sonra biraz pisleşti sonra sessiz evre en son yuvaya dönüş :KK70:

benim izmirdeki evde jack de vardı olmeca da bi de şaraplar vardı meyviş meyviş of :KK53:
benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..:KK56:

evde her içtiğimde annemin tepkisi: yeter kedi gibi yalanıp durma o elini kaldır artık :KK53:

benim erkek arkadaşım ucundan alkolik bile denilebilir o yüzden tuhaf tuhaf içkiler var..:KK56:

canımı çektirdiniz şu an allahın miktir ettiği şehirde nerden bulcam olmecayı bu saatte pissiniz :KK53:

ağzıyla içiyosa problem yok benim kocam totosuyla içer biraz :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X