- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Benm yerim sabit ne zaman isterseniz gelinBu hafta yokum, pazar döncem. Hafta içi evdeyim ayarlayın buluşak genşler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm yerim sabit ne zaman isterseniz gelinBu hafta yokum, pazar döncem. Hafta içi evdeyim ayarlayın buluşak genşler.
sevmiyorum ben pek,ben yüklendim zaten,sorry.aynen bi anda yüklendiler daha önce geyiğe katılmıştı ben o yüzden üstüne gitmedim
geçmiş olsun neyin var?
Cok gecmis olsun, tatli ruyalarrrKızlaaaarrr ben yarın hastaneye gidicemm çıkmam gerekiyoorrr
İyi geceleeerrrr
Çiğli tarafındayım, karşıyaka bostanlı süper olur ama çoğunluğa uyarım.ben her yere gelirim bana uyar.
Abuk bi konu acti ama hakkaten abuk.sacmasapan haksiz oldugunu da yediremedi kendine.kendini siteden attirmak icin sardi durdu
aynen bi anda yüklendiler daha önce geyiğe katılmıştı ben o yüzden üstüne gitmedim
Anlayamadim burda derdini anlatmaya calisti sanirim
O zaman ona ecnebice bi guzel soz soylenmeliymis de niysee go bilmemne yourself tarziAbuk bi konu acti ama hakkaten abuk.sacmasapan haksiz oldugunu da yediremedi kendine.kendini siteden attirmak icin sardi durdu
Ins kızzzzhayıııırrrrrrr.
ikinci dili fransızca ya da almancaysa ing.i kolay öğrenirsin.
sevmiyorum ben pek,ben yüklendim zaten,sorry.
Benm anamgiller istanbulda. Bayramda ordayimm sen hangi semttesin sisko ama eglenceli anneBulusun bulusun.birinizde istanbuldan cikmayinn!
E o kadar senaryo yapar bu etkiyiBaş dönmelerim falan varda o yüzden
P.S ; 19 yaşındayım bekarım
Baş dönmelerim falan varda o yüzden
P.S ; 19 yaşındayım bekarım
Dostlara selam eppege devamBulusun bulusun.birinizde istanbuldan cikmayinn!
İstanbula gelince de seni aricam kuşum. Benim bey dolanıyor bi oraya bi buraya. Ben de boş gezenin boş kalfası olarak takılıyorum peşine.Bulusun bulusun.birinizde istanbuldan cikmayinn!
Ev mevzusuydu galiba.baya terslemişsiniz de anlamadım naptığını konusunun adı ne bakayım?
kız bi antika.dünden kalan sinirini çıkar emi