- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
10 kez editledi konuyu kendini haklı çıkarsın diye.Ev mevzusuydu galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kez editledi konuyu kendini haklı çıkarsın diye.Ev mevzusuydu galiba.
Bu miras ne zaman falan gibi bişey konusu.baya terslemişsiniz de anlamadım naptığını konusunun adı ne bakayım?
Ya cocuk cocuk isler.10 kez editledi konuyu kendini haklı çıkarsın diye.
Yaaa bak aramayanin gobegi yaglansin!İstanbula gelince de seni aricam kuşum. Benim bey dolanıyor bi oraya bi buraya. Ben de boş gezenin boş kalfası olarak takılıyorum peşine.
Bu miras ne zaman bize kalir da biz de rahatlariz di galiba enteresannBu miras ne zaman falan gibi bişey konusu.
Veee yine ben yokken bir olay olmuş, ben de kaçırmışım. Neden yaaa neden ?
Cicim suan merterdeyim ama tasiniyorum ay sonu.sen istanbula gel ben her semtine gelirimmmBenm anamgiller istanbulda. Bayramda ordayimm sen hangi semttesin sisko ama eglenceli anne
tadını alınca da öyle kalakalırsın amaaaaa naberrr
Söz aricam valla. Hanki semttesin bakim sen?Yaaa bak aramayanin gobegi yaglansin!
Bitiyor canımın içi, bitiyor inşallah bu gece.bitsin artık şu teziiiinnnn
Hahahahaha
Bitiyor canımın içi, bitiyor inşallah bu gece.
Sadece giriş bölümü ile, sonuç kısmını yazacağım. Toparlama işleri kaldı yani.
Ondan sonra yaşasın özgürlük
Ya onu kivirdi haksiz cikinca editledi.uyeligi silinsin diye.asil derdi bizim paramiz yok evlenirkende yoktu kv kp yaninda oturuyorum.bize ev almiyolar.kira mi allah korusun.ben ailemin emanetiyim calisamam falan filan.Bu miras ne zaman bize kalir da biz de rahatlariz di galiba enteresann
He bizi cami avlusunda buldular o yuzden calisiyoruzYa onu kivirdi haksiz cikinca editledi.uyeligi silinsin diye.asil derdi bizim paramiz yok evlenirkende yoktu kv kp yaninda oturuyorum.bize ev almiyolar.kira mi allah korusun.ben ailemin emanetiyim calisamam falan filan.
Cicisler ben artik gider aslinda hepimizin kafa iyi de malum is guc merakli gonsu falan filan
Yaa bak utancam sindi ailem g.o.p da oturuyorCicim suan merterdeyim ama tasiniyorum ay sonu.sen istanbula gel ben her semtine gelirimmm
Ya onu kivirdi haksiz cikinca editledi.uyeligi silinsin diye.asil derdi bizim paramiz yok evlenirkende yoktu kv kp yaninda oturuyorum.bize ev almiyolar.kira mi allah korusun.ben ailemin emanetiyim calisamam falan filan.
Gonsunu ben taaagonşuuuu gonşuuu
cici geceler datlu rüyalar yıwrım