- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
hareketsizlik?yavaş metabolizma?Ben de çeyrek porsiyon yiyorum kilo alıyorum. Nasssı oluyo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hareketsizlik?yavaş metabolizma?Ben de çeyrek porsiyon yiyorum kilo alıyorum. Nasssı oluyo?
Kız ben kocanın kuyruğuna takılıp gelcem ekimde. O toplantıdayken sana kaçayım mı?
Ayakustu bulusuyolarr!napalim gunu birlik biletmi arayalim simdi mersine?bende gelirim ha o günü haber ederseniz
Bizde burda eppek yirizEnee ne güzel olur ya.
Hakket lo künefeci Emin`e cok yakinim. Kunefeciye de giderukhakketmi lo ben çok gelirim mersine bi kerebiç yermiyiz
Kız ben kocanın kuyruğuna takılıp gelcem ekimde. O toplantıdayken sana kaçayım mı?
Bence yaşın 30a dayanması. Ne dersin? Kilo almak için uğraşırdım kız eskiden.hareketsizlik?yavaş metabolizma?
z Hatırladım senı genlıkcıydın bdv de ter kokusu bıktım demıstın dımıMersine gelirsen ugra bana :) carsida tükkanim var. Gelünlükçüyüm
Hakket lo künefeci Emin`e cok yakinim. Kunefeciye de gideruk
Kac gel gulüm
Cok yalnizim burda ben kimsem yok ailem arkadaslarim İstanbul da. O yuzden foruma sardım nedeyim kendimimi pıçahlayayim
Bence mantıklı.Ayakustu bulusuyolarr!napalim gunu birlik biletmi arayalim simdi mersine?
Metabolizma efsane bende hipertroidi amma velakin bir bogazi tutamama bir aclik bir dur durak bilmeme halihareketsizlik?yavaş metabolizma?
valla veren veriyo,ne teyzeler gördüm bir yılda tığ gibi olan..Bence yaşın 30a dayanması. Ne dersin? Kilo almak için uğraşırdım kız eskiden.
Bence mantıklı.
Tamam tarih belli olsun haberedeyim ben size.in vino veritas gelirim bende tantuni üstüne künefe tey tey tey
Evet o bendim. Asil amac dikkat cekmekti konu gercek tabii de amacima da ulastim hele acilin bn geldimKı
z Hatırladım senı genlıkcıydın bdv de ter kokusu bıktım demıstın dımı
Ya eski erkek arkadasim adanaliydi sunun icin birbirimizi yedik iki yil.oralara kadar geldim de yemeden dondum.yi-ye-memBB koymadıgı için ben koyuyorum bu saatte anca şırdan yenir canlar
Bende de bi görümce var gerçi 54ünü sürüyor 36 beden. İki de çocuk boyu kadarvalla veren veriyo,ne teyzeler gördüm bir yılda tığ gibi olan..
Nereye kadarekimde buluşuyoruz mersinde gelirse ekime gelmezse.....
nası bişiy tadı nasılYa eski erkek arkadasim adanaliydi sunun icin birbirimizi yedik iki yil.oralara kadar geldim de yemeden dondum.yi-ye-mem