- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
İyi uykucuk. Ben de son sigaramı içiyorum.Cicisler ben artik gider aslinda hepimizin kafa iyi de malum is guc merakli gonsu falan filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi uykucuk. Ben de son sigaramı içiyorum.Cicisler ben artik gider aslinda hepimizin kafa iyi de malum is guc merakli gonsu falan filan
Sagol babeİyi uykucuk. Ben de son sigaramı içiyorum.
İyi uykucuk. Ben de son sigaramı içiyorum.
OptuuumCicisler ben artik gider aslinda hepimizin kafa iyi de malum is guc merakli gonsu falan filan
Tamam geldinmi haber et.1 aya 36 bedenim bir gelinlik isterim hahahYaa bak utancam sindi ailem g.o.p da oturuyor
Bende canim gorusuruk ara sira buralardaOptuuum
Benimdecanım sıkılıyor
ne demişşmune affetmedi kapattı konuyu ama kötü bi laf etmiş
Simdi merterdeyim ama bosaniyorumSöz aricam valla. Hanki semttesin bakim sen?
Napican gelinligi kizin varsa cocuk gelinligi getireyimTamam geldinmi haber et.1 aya 36 bedenim bir gelinlik isterim hahah
Agzima surmedim anam icmiyorum ben yesilayciyimhepiniz mi körüklüsünüz ya,sigara içmeyen yok mu..
aç bak yazamıycam buraya mune alıntı yapıp kapatmış zatenne demişş
Ben bırakcam haftaya. Umarım... Yani planım o yönde. Hayırlısıhepiniz mi körüklüsünüz ya,sigara içmeyen yok mu..
Benimde
Huhhh huuu fena laf etmisssne demişş
ben alkolsever yeşilaycıyım olur mu.Agzima surmedim anam icmiyorum ben yesilayciyim
Nikah tazelicem:)saka kiz sagolasinNapican gelinligi kizin varsa cocuk gelinligi getireyim