Big Brother Türkiye !

şu gülşeni yasinden kıskanan hüngür sümük ağlayan hangisiydi ya bu kadar anormal bişey olmaz:KK70:

idil zaten ünlü olucam diye kendını paralıyor:KK53:
madem kızın arkasından kan davasına devırecektın olayı, neden insan numarası yapıp muhabbet ettın dımı?
bende böyle tipleri sevmıyorum. hoşlanmıyorsan yüz verme
görme o kişiyi.

şimdiden milliyette boy göstermiş zaten, idilden nefes kesen havuz şov falan diye:confused:

öylemiymiş valla senin kadar sıkı takip etmiyorum canım beyim pislik yapıyor, izlicek başka bişey yokmu diye:KK70::KK70::KK70:
izliyorum ben
tv de başka bişi olmuyor o saatlerde. bir de netten takıp edeyım dedım 7/24 canlı yayın var. laptoptan izlemem zaten. uzanırken tvden ızlıyordum, ama takılmaya basladıgı için ızleyemıyorum online yayını
tv de zaten bır başlıyor 3-4 saat devam :KK53:

izliyorum ben
tv de başka bişi olmuyor o saatlerde. bir de netten takıp edeyım dedım 7/24 canlı yayın var. laptoptan izlemem zaten. uzanırken tvden ızlıyordum, ama takılmaya basladıgı için ızleyemıyorum online yayını
tv de zaten bır başlıyor 3-4 saat devam :KK53:

ay demin final tekrarı vardır dün izlememiştim izleyim dedim, gökçenin yapmacık tavırlarına ve ottan moktan ağlamasına katlanamayarak zapladım, tahammül edilebilir bişey değil yani bu gökçen, evlat olsa sevilmez kategorisinde:confused::confused:

ay demin final tekrarı vardır dün izlememiştim izleyim dedim, gökçenin yapmacık tavırlarına ve ottan moktan ağlamasına katlanamayarak zapladım, tahammül edilebilir bişey değil yani bu gökçen, evlat olsa sevilmez kategorisinde:confused::confused:
burnundan konusuyor
bana mı öyle geldı acaba? şu saçma sapan hareketlerı olmasa aslında fena kız degıl de, işte davranısları çok itici

X