- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- Konu Sahibi Anti Depresan
şu gülşeni yasinden kıskanan hüngür sümük ağlayan hangisiydi ya bu kadar anormal bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idil zaten ünlü olucam diye kendını paralıyoridilde çok gıcık
gülşeni mi kıskanmıstı? hüngür hüngür aglayan sedaşu gülşeni yasinden kıskanan hüngür sümük ağlayan hangisiydi ya bu kadar anormal bişey olmaz
idil zaten ünlü olucam diye kendını paralıyor
madem kızın arkasından kan davasına devırecektın olayı, neden insan numarası yapıp muhabbet ettın dımı?
bende böyle tipleri sevmıyorum. hoşlanmıyorsan yüz verme
görme o kişiyi.
ee açmadan olmazşimdiden milliyette boy göstermiş zaten, idilden nefes kesen havuz şov falan diye
gülşeni mi kıskanmıstı? hüngür hüngür aglayan seda
sedanın konusma tarzını, karakterını hıc sevmıyorum
herkesın bildikleri şeyler bunlarSurrender ne dedikodu yaptık be, çarpılcaz
o da aşk stratejısını denemek ıstedı herhalöyleydi galiba gülşenle yasini sohbet ederken görüp kıskançlık krizine girip ağlamıştı, sanırsın yasin sevgiliside
herkesın bildikleri şeyler bunlar
bişi olmaz
dedikodusuz olmazee valla bu başlıklar dedikodu yapalım diye var, dedikodu sosyal terapidir sonuçta
o da aşk stratejısını denemek ıstedı herhal
şimdi de diyor kı '' unuttum onu, aklımda başka biri var''
kim acaba? demir olmasın
izliyorum benöylemiymiş valla senin kadar sıkı takip etmiyorum canım beyim pislik yapıyor, izlicek başka bişey yokmu diye
ay acaba numaramı yapıyordu mümkün mü böyle bişeyuykusunda çikolata yiyene ne çok güldüm
o nasıl bi itici tiptir yaaay acaba numaramı yapıyordu mümkün mü böyle bişey
izliyorum ben
tv de başka bişi olmuyor o saatlerde. bir de netten takıp edeyım dedım 7/24 canlı yayın var. laptoptan izlemem zaten. uzanırken tvden ızlıyordum, ama takılmaya basladıgı için ızleyemıyorum online yayını
tv de zaten bır başlıyor 3-4 saat devam
ay acaba numaramı yapıyordu mümkün mü böyle bişey
o nasıl bi itici tiptir yaa
burnundan konusuyoray demin final tekrarı vardır dün izlememiştim izleyim dedim, gökçenin yapmacık tavırlarına ve ottan moktan ağlamasına katlanamayarak zapladım, tahammül edilebilir bişey değil yani bu gökçen, evlat olsa sevilmez kategorisinde