- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 35
onlarin derdi de o. bizde de yok mu 10 yas buyuk kucuk biriyle evleneyim mi nedir?? ben senden sonra girdim o bolume. cok baslik acilmamis diger olarak ayrilmislar. en cok guldugum eskiden neden lordlar icin dovusulmus gibi bir konu vardi :) detay okumadim ama basliga fena guldum. bende bazen buna takarim. gecenlerde neden ulkemizde dinazor fosili yok. arkeologlar mi arastirma yapmior. gibi seyleri esimle telde konustum. bilgim yok dedi.Haklısın, genellemek yanlış oldu, ben sadece bdv gibi olan kısma, o da maks 2 gün bakmışımdır. Diğer forum başlıklarını incelemedim
Ne bileyim,
kefir içtim, sorularınızı bekliyorum?
Amerikalı hatun ile evleniyorum, tarzı başlıklar var.
30 yaş üstü kadınla evlenilir mi gibi iğrenç muhabbetler de gördüm. Zihniyetten tiksindim cidden.
Hani bizim bdv gibi yardım için danışmak, zor anında sesini duyacak biri aramak gibi bile değil.
Sizin telefon muhabbetleri bile bu kadar orjinalse, yan yana sohbetinize şahit olmak eğlenceli olur sankionlarin derdi de o. bizde de yok mu 10 yas buyuk kucuk biriyle evleneyim mi nedir?? ben senden sonra girdim o bolume. cok baslik acilmamis diger olarak ayrilmislar. en cok guldugum eskiden neden lordlar icin dovusulmus gibi bir konu vardi :) detay okumadim ama basliga fena guldum. bende bazen buna takarim. gecenlerde neden ulkemizde dinazor fosili yok. arkeologlar mi arastirma yapmior. gibi seyleri esimle telde konustum. bilgim yok dedi.
O dediğiniz hangi siteHaklısın, genellemek yanlış oldu, ben sadece bdv gibi olan kısma, o da maks 2 gün bakmışımdır. Diğer forum başlıklarını incelemedim
Ne bileyim,
kefir içtim, sorularınızı bekliyorum?
Amerikalı hatun ile evleniyorum, tarzı başlıklar var.
30 yaş üstü kadınla evlenilir mi gibi iğrenç muhabbetler de gördüm. Zihniyetten tiksindim cidden.
Hani bizim bdv gibi yardım için danışmak, zor anında sesini duyacak biri aramak gibi bile değil.
Forum donanım'ın konu dışı bölümüO dediğiniz hangi site
Karışık olandan var zaten oraya gidebilir arkadasBurası Kadınlar Kulubü.
O karışık olanı da siz açın.
Orada takılın istediğiniz cinsiyetlerle.
yani baya gülerizSizin telefon muhabbetleri bile bu kadar orjinalse, yan yana sohbetinize şahit olmak eğlenceli olur sanki
hahahaha ay aklıma geldi bazen kızıyorum...tezimi acıklıyorum ve soruyorum- sence? bilmiyorum diyor, nasıl bilmessin ??Sizin telefon muhabbetleri bile bu kadar orjinalse, yan yana sohbetinize şahit olmak eğlenceli olur sanki
Adamın seninle imtihanı var diyecektim ki, o da çok farklı değilmişhahahaha ay aklıma geldi bazen kızıyorum...tezimi acıklıyorum ve soruyorum- sence? bilmiyorum diyor, nasıl bilmessin ??bana bakıyor ve işini yapmaya devam ediyor
bazen birden aklıma birşey gelir. giderim yanına ellerim belimde. söyle der. anlatırım böleeelelelpeki der kalırım tostos dönerim...
onunda wc den cıkınca aklına bir sürü şey gelir. bizim wc de kalem ve kçük bir not deft. vardır. aklımıza gelenleri yazarız
cekilmez valla.. yazdım cizdim özlemişim onu... referandum için gelip geri gidecek... peehhh.... 3 hafta oldu yok.. telden tele ask yaşıyoz...kupa için teşekkür edermAdamın seninle imtihanı var diyecektim ki, o da çok farklı değilmiş
Ne güzel, gır şamata olmadan çekilir mi evlilik dediğin kurum; benden 10 numura 5 yıldız aldınız
Gönderme enişteyiii, el koy, kapat bi haftacekilmez valla.. yazdım cizdim özlemişim onu... referandum için gelip geri gidecek... peehhh.... 3 hafta oldu yok.. telden tele ask yaşıyoz...kupa için teşekkür ederm
mumkun degil. mecbur gitmesi lazım. onsuz gemi gitmez. sıonrada ekime kadar yok gibi birşey... sadece 1 gun kalacak evde akşamı gidecek...Gönderme enişteyiii, el koy, kapat bi haftaMune beni göndermeden uçuyorum ben de. Güzel bir hafta sonu dilerim eşinizle
Uvv, o da zormuş yamumkun degil. mecbur gitmesi lazım. onsuz gemi gitmez. sıonrada ekime kadar yok gibi birşey... sadece 1 gun kalacak evde akşamı gidecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?