Bide burda kocalarinizi dinlesydik

Konu sahibi kısmen hak verdim. Ha gereksiz bir konu olmuş o ayrı.
Burda haklı kadınlar kadar haksız olanları da çok gördüm.
Yok nişanlısının bilmem kaç bin liraya aldığı yüzüğü begenmeyip daha pahalisini isteyen. (Halbuki adam aylardır biriktirdiği parayla almış)
Asgari ücretle gecinmelerine rağmen 12 bin liralık kanepe takımı aldıran...
Kocasını aldatıp buraya yazan, sonra da ilgisizdi ondan aldattım diyen. Ama katiyyen ben pislik biriyim demeyen...
Çok örnek var . Ha bir de para mevzusu var. Eşinin ailesine para yedirmekle (!) Suçlayan. Evet gerçek yiyiciler var. Ama ailesinin durumu kötü diye her ay bir miktar para veren adamı bile ne sözlerle yerdiler. Halbuki eve iki güzel maaş giriyordur onda birini ailene versen ne olacak.
Ay erkek annesiyim şimdi böyle gelinler varken otuz yıl sonra ne olur bilemiyorum .
Başta da dediğim gibi haklı kadınlar burda çoğunlukta ama yukarda saydığım kadın türü de burda çok. Gerçekten bunların kocasına sorsan eminim illallah etmiştir.
Not: Bu hatunlar tarafından topa tutulsam da cevap vermeyeceğim. Çünkü kocalarının baş edemediği hatunlarla ben hiç baş edemem.

onlarin derdi de o. bizde de yok mu 10 yas buyuk kucuk biriyle evleneyim mi nedir?? ben senden sonra girdim o bolume. cok baslik acilmamis diger olarak ayrilmislar. en cok guldugum eskiden neden lordlar icin dovusulmus gibi bir konu vardi :) detay okumadim ama basliga fena guldum. bende bazen buna takarim. gecenlerde neden ulkemizde dinazor fosili yok. arkeologlar mi arastirma yapmior. gibi seyleri esimle telde konustum. bilgim yok dedi.

Sizin telefon muhabbetleri bile bu kadar orjinalse, yan yana sohbetinize şahit olmak eğlenceli olur sanki

O dediğiniz hangi site

Sizin telefon muhabbetleri bile bu kadar orjinalse, yan yana sohbetinize şahit olmak eğlenceli olur sanki
yani baya güleriz adamcagız da bana katlanıyor böyle fikirlerim, deneylerim, tezlerim yüzünden

hahahaha ay aklıma geldi bazen kızıyorum...tezimi acıklıyorum ve soruyorum- sence? bilmiyorum diyor, nasıl bilmessin ?? bana bakıyor ve işini yapmaya devam ediyor
bazen birden aklıma birşey gelir. giderim yanına ellerim belimde. söyle der. anlatırım böleeelelel peki der kalırım tostos dönerim...
onunda wc den cıkınca aklına bir sürü şey gelir. bizim wc de kalem ve kçük bir not deft. vardır. aklımıza gelenleri yazarız

laf ola beri gele.
dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı.
alakaya maydanoz.
vs..
boş boş boş..
konu açmış olmak için konu açmayın anacığım içimiz şişti.

Adamın seninle imtihanı var diyecektim ki, o da çok farklı değilmiş

Ne güzel, gır şamata olmadan çekilir mi evlilik dediğin kurum; benden 10 numura 5 yıldız aldınız

Size ne kocalarının ne diyeceğinden...
Ağzına kürekle vurulacak cinsten bir konu olmuş..

Adamın seninle imtihanı var diyecektim ki, o da çok farklı değilmiş

Ne güzel, gır şamata olmadan çekilir mi evlilik dediğin kurum; benden 10 numura 5 yıldız aldınız
cekilmez valla.. yazdım cizdim özlemişim onu... referandum için gelip geri gidecek... peehhh.... 3 hafta oldu yok.. telden tele ask yaşıyoz...kupa için teşekkür ederm

Gönderme enişteyiii, el koy, kapat bi hafta Mune beni göndermeden uçuyorum ben de. Güzel bir hafta sonu dilerim eşinizle
mumkun degil. mecbur gitmesi lazım. onsuz gemi gitmez. sıonrada ekime kadar yok gibi birşey... sadece 1 gun kalacak evde akşamı gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…