- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
Erkekler sorunluysa kokten cozumu var evlenmeyinSorunların %99 erkekler yüzünden zaten, ne gibi katkıları(nız) olacak ki?
Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
Erkekler sorunluysa kokten cozumu var evlenmeyin
Lezbiyenlige nasıl bagladin konuyuBen sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
Eminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
Noktalama da kullansan da anlasak.Bir de harfleri tamamla.Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
Benimki konuşmayı sevmezKocalarımızı gönderelim mi ?
Dinle bir bakalım ne diyorlar :)
Ne saçma mevzu bu
ayni gibi olabilir ama ayni olamaz.algilar cok farkli. konulara bakis acilari az degisik.Eminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
Burada erkekler olsaydı her iki laftan biri küfür olurdu
Kadınların profillerini spamlayıp, ama profili açık aranıyordu derlerdi
Bir erkekle ilişkimizi anlatınca bilmem ne derlerdi
Bir erkeği reddettiğimizi anlatsak kezban derlerdi
vs
vs
Kadın kadına iyi böyle
Biraz kafa dinliyoruz
Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
sanki kizlar birbirine hic kufur etmiyorburaya ilk üye olduğum zaman bir erkek konu açtı.gayet duzgunce yazdı bir çok kisi.adam sonunda küfür etti gitti.
o yüzden erkeklerin bulundukları plortfomda yazmak çok riskli.
zira ne yapacakları pek belli olmuyor.
ben kocam hakkında hep güzel seyler yaziyorum.ama okumasına istemem.
ne gerek var.
herseyi de bilmeyiversinler.
Neee kadanda saçma bir üyesinnBen sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
dimi ama.sanki kizlar birbirine hic kufur etmiyor
kibarca her diyecegimizi yazip ciziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?