Bide burda kocalarinizi dinlesydik

Kadin kadına dertlesip sorun çözmeye çalışıyoruz birbirimize fikir veriyoruz her konuda
Burda erkeklerde olsa ne konuşabiliriz ki
Zaten erkek kadın karışık bi site olsaydı üye olmazdım bana ters gelirdi

ya ben.erkek formlarina kiyin kiyin yaklasip, forma girip, ortama bakmak istiyorum
ama burasi gibi cok aktif bir site goremedim..
Dur hemen sana özelden bi tane atayım, ben de aynı merakla 2 gün baktım, 3. gün mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaptı. Karşı cinsten temelli tiksineceğimi anlayarak, bir daha girmedim.

Birde burda kocalarinizi dinleseydik.... Basliginin hep sizmi haklisiniz her dogru sizde.hep siz bilirsiniz. kocalarinizinda sizden şikayetleri muhakkak vardir.hep siz hep siz degil cunlelerinin toparlanmis halini gordum.yoksa kocalarimizi sevgililerimizi kayinpederlerimizi kayinlarimizi erkek patroblarimizi buraya beklemediginizi tahmin ediyorum. Genel bakarsak tek tarafli sorunlar nadir yasanir.muhakkak birbirine gecmis sorunlar neticesinde sorun yasariz erkekli kadinli. Onlarida dinleriZ herkes evinde dinliyor zaten. Anlamaya niyeti olmayan konusmayi bilmeyen.kadir kiymetten yoksun kadina kole gibi davranan siddet uygulayan kufur eden tartaklayan meta gibi bakan sevgisiz saugisiz aldatan hain adamlarin hikayelerini dinliyor okuyor yasiyoruz burada.cogu boyle hikayelerin. Bunlari yapmayi karisina hak gormus bir adamin hangi bahanesini dinleyecegiz ki allah askina.

Dur hemen sana özelden bi tane atayım, ben de aynı merakla 2 gün baktım, 3. gün mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaptı. Karşı cinsten temelli tiksineceğimi anlayarak, bir daha girmedim.
Ne konusuyolar ki cok merak ettim

Türk erkekleri de zaten diyordu ki 'ah şu kk'a üye olabilsek de kadınların dertlerine çözüm üretebilsek'

%99'u buraya kız tavlamak için üye olurdu. net.

Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
Amaç ne bacım ? İlgisiz mi kaldın ? Seni sevmediler mi ? Yoksa kocan tam eşitlik için "artık ben de kk ya yazacam ,benim neyim eksik mi "dedi

İnan vakit kaybı...
onlarda buraya vakit kaybi der..
o yazdigin.siteye yillardan beri uyeyim. konulara yazmisligimda var.
ve inalmaz derece bilgi yuklu teknik bilg. iceren konular var. derin dondurucu alirken cok faydali bilg. edindim. supurge, klima telefon vb... hic erkek sitesi gozuyke bakmadim.uye % orani evet erkek ama bana da kimsr hoşt demedi.

Haklısın, genellemek yanlış oldu, ben sadece bdv gibi olan kısma, o da maks 2 gün bakmışımdır. Diğer forum başlıklarını incelemedim

Ne bileyim,

kefir içtim, sorularınızı bekliyorum?

Amerikalı hatun ile evleniyorum, tarzı başlıklar var.

30 yaş üstü kadınla evlenilir mi gibi iğrenç muhabbetler de gördüm. Zihniyetten tiksindim cidden.

Hani bizim bdv gibi yardım için danışmak, zor anında sesini duyacak biri aramak gibi bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…