yazmazlardiEminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
Kadınlar Ve erkeklerin olduğu forumlar var zatenBence bu forumda erkekler de olmali sadece kadinla sorunlar cuzulmez
Dur hemen sana özelden bi tane atayım, ben de aynı merakla 2 gün baktım, 3. gün mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaptı. Karşı cinsten temelli tiksineceğimi anlayarak, bir daha girmedim.ya ben.erkek formlarina kiyin kiyin yaklasip, forma girip, ortama bakmak istiyorum
ama burasi gibi cok aktif bir site goremedim..
Benim kocamın açacağı konunun başlığı şu olurdu; Eşimi nasıl sustura bilirim yardım!!! Hatta arama motoruna bile yazmıştıEminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
Dur hemen sana özelden bi tane atayım, ben de aynı merakla 2 gün baktım, 3. gün mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaptı. Karşı cinsten temelli tiksineceğimi anlayarak, bir daha girmedim.
Ne konusuyolar ki cok merak ettimDur hemen sana özelden bi tane atayım, ben de aynı merakla 2 gün baktım, 3. gün mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaptı. Karşı cinsten temelli tiksineceğimi anlayarak, bir daha girmedim.
İnan vakit kaybı...Ne konusuyolar ki cok merak ettim
Amaç ne bacım ? İlgisiz mi kaldın ? Seni sevmediler mi ? Yoksa kocan tam eşitlik için "artık ben de kk ya yazacam ,benim neyim eksik mi "dediBen sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
onlarda buraya vakit kaybi der..İnan vakit kaybı...
bence ona cok girmezler :) biz daha cok konusuruz bunuKarımla cinsel ilişkiye giremiyorum temalı başlıklar açılsa waooww diyorum
Haklısın, genellemek yanlış oldu, ben sadece bdv gibi olan kısma, o da maks 2 gün bakmışımdır. Diğer forum başlıklarını incelemedimonlarda buraya vakit kaybi der..
o yazdigin.siteye yillardan beri uyeyim. konulara yazmisligimda var.
ve inalmaz derece bilgi yuklu teknik bilg. iceren konular var. derin dondurucu alirken cok faydali bilg. edindim. supurge, klima telefon vb... hic erkek sitesi gozuyke bakmadim.uye % orani evet erkek ama bana da kimsr hoşt demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?