Bide burda kocalarinizi dinlesydik

Bana verdiği cevapta: Evlenme
Arkadaşın evliler veya evlilik ile çok derin de yatan sorunları var galiba

Eminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
eger ortak bir platform olsa
ve yasanan olay ile ilgili ikisi de kendini ifade ederse olabilir.
ama genele acik olacagi icin ve insan faktorlerini de dusununce erk. ile ayni yerde olamaz.
biz cok kibarca birbirimize laf gecirebiliriz. ama erkek pek boyle yapamiyor.
onlara gore, bizim bu kadar lafi uzatma, aradaki tek kelimeyi alip "bunu mu demek istiyorsun"dememiz katlanilmaz. ve hade bee bi gidin.yazarlar.
ayrica onlarin birbirine olan kufurlesmeleri bazen hakaret etmek icin degildir.sakalasma, sevgi, haklilik, bosver abi demek icinde kufurlu konusurlar.

Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
hmm.
sanırım sen erkeksin.

lezler, erkek üye istemeler filan.

Bana verdiği cevapta: Evlenme
Arkadaşın evliler veya evlilik ile çok derin de yatan sorunları var galiba

derinde yatan problemi onun sorunu canımcım. yoksa onun bilincinin altından bizeneh

Evli bayanların konularına yalnizca 'Boşan' yazan veya her akıl verişinde sen böyleysen daha çok koca eskitirsin.. diyen birisi için fazla ciddiye alınacak bi konu yok ortada kızlar.. Esra210'un son mesajlarına bakarsanız erkek olma ihtimali arttıkça artıyor zaten.

soyle biz kadinlar buraya veya gercek hayatta hep kendi magduriyetimizi yazip soyluyoruz. adam canavar. e nasil durup dururken mi?
adam beni istemiormus.
pisssliikkk adam... adami da dinlemek lazim .adaletli olmak icin. belki adam anlatsa o adam hakli diyecegiz... ?? yada kardesim bu kadin sana bunu deneye calior.. vb..

Erkek formunda erkeklerden yorum almak istiyorsan böyle portallar var Esraa .

Git orda takıl 3-5 küfür, 5-6 hakaret yer oturursun. Havaya küfretmeyi, bel altı vuramayı adamlık sayıyor %70 iniz.
ya ben.erkek formlarina kiyin kiyin yaklasip, forma girip, ortama bakmak istiyorum
ama burasi gibi cok aktif bir site goremedim..

bir çok konuda bende böyle düşünüyorum.
hatta bazen öyle abartılıyor ki bazi seyler resmen adama hak verip tepki almamak için yazamıyorum:)
ben konularda hep erkek boyutunu düşünüyorum.gercekten çok faydalı oluyor.
hatta çok yorumum vardir ben erkek olsam diye başlayan:))
burada fikir almak riskli.
ama günlük hayatta basarabilsek bu kadar fazla konu açılmaz zaten.

Kesin erkek. Başka nasıl bı kadin burda böyle bir konuya cesaret eder ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…