yazamaz.Eminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
şimdi eski konularına baktım da demek ki erkek kardeşin geline ne işkenceler yapmış ki, gelin sadece 15 gün evli kalmış.Eminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
üç tane bdv konusu arka arkaya okudum ve bu konu sahibesinin her konuya mesajı aynı tarz.
boşan da boşan, boşan olmaz böyle, sen boşan, sen de boşan.
hey şuradaki sen de boşan.
hı hı tamam.
boşanma avukatı mısınız arkadaşım?
neden insanlar boşanıp boşanıp dursunlar istiyorsunuz?
anlayamadım amacınızı...
eger ortak bir platform olsaEminim sizin burda yazdiklarinizin aynisini onlarda yazardi
Bu sitenin amacı sorun çözmek değil kadınların paylaşımda bulunması diye biliyorum. Evlilik/ilişki danışmanlığı gibi bir misyonu yok.Bence bu forumda erkekler de olmali sadece kadinla sorunlar cuzulmez
hmm.Ben sorunlari insan olursak cozeriz erkek kadin ayirimi olmamali bir kadin bir kadinla evlense bir ay bile birbirine dayanamazlar avrupa lezbiyenler evleniyor onlar yaparlar bizim burda asla
Bana verdiği cevapta: Evlenme
Arkadaşın evliler veya evlilik ile çok derin de yatan sorunları var galiba
valla uye nedir kimdir bilmem ama hemcins olanlar hollandada evlenebilior.Neee kadanda saçma bir üyesinn
soyle biz kadinlar buraya veya gercek hayatta hep kendi magduriyetimizi yazip soyluyoruz. adam canavar. e nasil durup dururken mi?dimi ama.
kadin kadına bile hakaretler havada uçuyor çoğu zaman..
ama erkeklerle gercekten muhabbete girmek riskli.
konuyu hic olmadık yerlere getirebilirler.
ayrica kocasıyla özel hayatından dert yanan bir kadının kocasına ne tavsiyesi vereceksin.
dediğiniz gibi onlar yüzeysel bakıyor olaylara.boşuna kendimizi yormuş oluruz
ya ben.erkek formlarina kiyin kiyin yaklasip, forma girip, ortama bakmak istiyorumErkek formunda erkeklerden yorum almak istiyorsan böyle portallar var Esraa .
Git orda takıl 3-5 küfür, 5-6 hakaret yer oturursun. Havaya küfretmeyi, bel altı vuramayı adamlık sayıyor %70 iniz.
bir çok konuda bende böyle düşünüyorum.soyle biz kadinlar buraya veya gercek hayatta hep kendi magduriyetimizi yazip soyluyoruz. adam canavar. e nasil durup dururken mi?
adam beni istemiormus.
pisssliikkk adam... adami da dinlemek lazim .adaletli olmak icin. belki adam anlatsa o adam hakli diyecegiz... ?? yada kardesim bu kadin sana bunu deneye calior.. vb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?