• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Biberonla beslenen çocuk memeyi bırakırmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sivaslı neler deniyorum bir bilsen.Evin bütün odalarını geziyorum emsin diye.Sürekli emerken homurdanıyor.Akşam 6 da bir başlıyor ağlamaya 2 ye 3 e kadar sürekli ağlıyor.Ne uyku kaldı,ne bişi.Bir türlü susmuyor.Uyuyor;10 dk sonra uyanıyor.Bir anlayabilsem çocuğun derdini:(Artık kendimden şüphelenmeye başladım bakamıyorum bu çocuğa ben diye.Psikolojim iyice bozuldu.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.:((((

herkese merhaba benimde 2 aylık ikizlerim var doğal olarak sütüm yetmiyor.bende önce meme veriyorum sonrada mama.pıgeon'un biberonu var emdikçe akıyor.ondan memnunum.bide conformil vermeye başladım onun tadını çoksevmediler aptamili iyi emiyorlardı bunu zor yiyorlar.

Sivaslı neler deniyorum bir bilsen.Evin bütün odalarını geziyorum emsin diye.Sürekli emerken homurdanıyor.Akşam 6 da bir başlıyor ağlamaya 2 ye 3 e kadar sürekli ağlıyor.Ne uyku kaldı,ne bişi.Bir türlü susmuyor.Uyuyor;10 dk sonra uyanıyor.Bir anlayabilsem çocuğun derdini:(Artık kendimden şüphelenmeye başladım bakamıyorum bu çocuğa ben diye.Psikolojim iyice bozuldu.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.:((((

senin sütünde varmış ama neden emmiyoki acaba:uhm::uhm::uhm: benim sütüm az oldugu için emmek istemiyo biberon gibi çok aksın istiyo ama yok işte :gitme:

herkese merhaba benimde 2 aylık ikizlerim var doğal olarak sütüm yetmiyor.bende önce meme veriyorum sonrada mama.pıgeon'un biberonu var emdikçe akıyor.ondan memnunum.bide conformil vermeye başladım onun tadını çoksevmediler aptamili iyi emiyorlardı bunu zor yiyorlar.

banada bugun doktorun biri bebedorun vakumlu bi biberonu oldugunu söyledi..onu alcam..snne gögsü gibi çektikçe geliyormuş...bu arada ben mama bebelac veriyorum memnunum...aptamille hiç bi farkı yok-tatlicadiarzu-

Bende emsin diye neler yapıyorum neler ama keyfi istediği zaman emiyo istemediği zaman emmiyo..

Bizim akşam 7 ile 8 arası ağlamaya başlıyo ne yapsak memnun edemiyoruz.
Bazen kızım ağlıyo sinirden oturup bende ağlıyorum valla bütün vücudumun uyuştuğunu hissetmeye başladım artık.

Bende emsin diye neler yapıyorum neler ama keyfi istediği zaman emiyo istemediği zaman emmiyo..

Bizim akşam 7 ile 8 arası ağlamaya başlıyo ne yapsak memnun edemiyoruz.
Bazen kızım ağlıyo sinirden oturup bende ağlıyorum valla bütün vücudumun uyuştuğunu hissetmeye başladım artık.

yahu bizim bu kızlardan çektigimiz nedir..benimkisi zaten emmiyordu şimdi hasta hiç emmiyor...bu gisişle tamamen gidecek sütüm:gitme::gitme:

yahu bizim bu kızlardan çektigimiz nedir..benimkisi zaten emmiyordu şimdi hasta hiç emmiyor...bu gisişle tamamen gidecek sütüm:gitme::gitme:

Ay sorma canım ya dün akşam eşimle arkadaşlara misafirliğe gittik hiç durmadı ayaklarımda sallıyorum ağlıyo kucağıma alıyorum ağlıyo tam dalıyo 10 dk sonra tekrar gözlerini açıyo ve ağlıyo erkenden kalktık hiç huzur vermedi inanki..

Dün gece saat 12 gibi doktora götürdük acaba biyerimi ağrıyo diye ama doktor hiç bişi yok allah yardımcınız olsun bu sadece cadı bir kız dedi..

Ay sorma canım ya dün akşam eşimle arkadaşlara misafirliğe gittik hiç durmadı ayaklarımda sallıyorum ağlıyo kucağıma alıyorum ağlıyo tam dalıyo 10 dk sonra tekrar gözlerini açıyo ve ağlıyo erkenden kalktık hiç huzur vermedi inanki..

Dün gece saat 12 gibi doktora götürdük acaba biyerimi ağrıyo diye ama doktor hiç bişi yok allah yardımcınız olsun bu sadece cadı bir kız dedi..

ya canım benim kızında vakti vaktini tutmuyo bi bakıyosun iyi bi bakıyosun durmuyo hiç...ama bugunlerde çok hasta şifayı kaptı yavrum bogazları fılan enfeksiyonlandı...aman dikkat et..salgın var...peki senin sütün çokmu:uhm:mama veriyomusun

ya canım benim kızında vakti vaktini tutmuyo bi bakıyosun iyi bi bakıyosun durmuyo hiç...ama bugunlerde çok hasta şifayı kaptı yavrum bogazları fılan enfeksiyonlandı...aman dikkat et..salgın var...peki senin sütün çokmu:uhm:mama veriyomusun

Oyyy kıyamam ben ona çook geçmiş olsun canım ya allah şifalar versin inş.

Benim sütüm de bebeğime yetersiz geliyo mecburen mama takviyesi yapıyorum SMA GOLD veriyorum içim sızlaya sızlaya...6 ay anne sütü verebilsem keşke...

Oyyy kıyamam ben ona çook geçmiş olsun canım ya allah şifalar versin inş.

Benim sütüm de bebeğime yetersiz geliyo mecburen mama takviyesi yapıyorum SMA GOLD veriyorum içim sızlaya sızlaya...6 ay anne sütü verebilsem keşke...

kaç kez veriyosun mama...bende cok istiyorum 6 ay süt verebilmek ama bu gidişle çok zorrrrrrrrrrrrrrrr görünüyo:gitme:

maalesef benim kzıımda mamaya geçti sütüm çok azdı kilo alamıyordu uyuyamıyordu yavrum açlıktan sonra sma plus mamaya geçtik çok memnunuz kızımın kilosu çok düşüktü yaklaşık 20 gündür mama aldı ve hemen toparladı yavrum ve artık uyku yüzü gördük eşimle ben çok şükür ama beni hiç istemiyo sütümü sapdım görmek çin 4o cc zor çıktı 1 saatte iki göğüsten ve kızım asla o kadar zaman emmedi beni gelmiyor diye bağırıyordu ve mamayı hiç istemedim ama ne yapalım canları sağolsun

Canım aynı dert bendede var.Bebeğim 1,5 aylık ama mama takviyesi yapıyorum..
Gündüzleri uykusunun arasında mememi veriyorum ve uyurken güzel emiyo...
Geceleri yatmadan önce mama veriyorum bir güzel içiyo...Ama mememi 5 dk falan emiyo hemen sinirleniyo...
Bende göğsümü sağıp biberonla kendi sütümü veriyorum uyanık olduğu zamanlar neyapayım doymuyo göğsümü emerek..
Merhaba ne yaptınız peki nereye kadar emzirebildiniz
Üstünden yıllar geçmiş ama ben de aynı durumdayim

Merhaba ne yaptınız peki nereye kadar emzirebildiniz
Üstünden yıllar geçmiş ama ben de aynı durumdayim
Kızlar aynı şey başıma geldi sadece uyurken emmeye başladı biberon vermeye başlamıştım önceden kaşıkla veriyordum maMayı biberondan olduğunu düşündüm hemen kestim kaşıkla vermeye başladım yine mamayı 2 hafta sonunda normale döndük memeye geliyor hemen mamayida kaşıkla içiyor sorun yok biberon bidaha vermem

Back